about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

‌به گزارش واحد فن‌آوری اطلاعات سایبربان؛ موجودات زنده، به‌مرور زمان و نسل به نسل، تکامل پیدا می‌کنند ودر این عرصه، انسان‌ها روشی تازه، برای تکامل جمع‌آوری، ذخیره و بازتولید حجم عظیم اطلاعات مربوط به آنان یافته‌اند. این‌گونه داده‌پردازی‌ها، به‌کارگیری اطلاعات دیجیتالی نام دارد و با سرعت بسیاربالایی، رو به گسترش است. این موضوع، به‌علت افزایش روزافزون تعداد افراد و وسایلی است که به اینترنت، متصل شده، از آن استفاده می‌کنند.
اطلاعات دیجیتالی، ممکن است؛ اصلاح شوند، یا با ترکیب تعدادی از آن‌ها با یک‌دیگر، بسته‌ داده‌های جدیدی، به‌دست آید. هم‌چنین اطلاعات دیجیتالی، توانایی افزایش فراوانی دارند. به‌عنوان مثال، هربار که یکی از این فایل‌ها، دانلود و مشاهده می‌شود، نمونه‌ دیگری از نسخه‌ اصلی، به‌وجود آمده است. این موضوع، قابلیت بالای تکثیر و تکامل اطلاعات را نشان می‌دهد و بیان می‌کند؛ باید با داده‌های دیجیتالی، مانند یک موجود زنده‌ رو به فرگشت، برخورد کرد.
داده‌های دیجیتالی، با صرف کم‌ترین انرژی ممکن، به‌میزان بسیاربالایی، تکثیر می‌شوند. هم‌اکنون هوش‌های مصنوعی می‌توانند انسان‌ها را در بعضی رقابت‌ها، شکست دهند و بسیارسریع‌تر از آنان فکر کنند. بسیاری از محاسبات پیچیده انسان‌ها را هوش‌های مصنوعی، به‌هم‌راه این داده‌ها، برعهده گرفته‌اند.
تعدادی از زیست‌شناسان، با انتشار یک مقاله، بیان کرده‌اند که سرعت ‌بالای تکامل داده‌های دیجیتالی، ممکن است؛ انسان‌ها را در آینده، شکست بدهد.

رشد اطلاعات
به‌وجود آمدن هر موجودی روی زمین، تحولات عظیمی ایجاد می‌کند. درواقع این اطلاعات است که از هر نسلی، به نسل بعد، منتقل شده، باعث تکامل یک موجود می‌شوند. به‌طور حتم، انقلاب دیجیتالی، روش‌های ذخیره‌سازی و انتقال داده‌ها را تغییر خواهد داد.
هم‌اکنون حجم اطلاعات موجود در اینترنت – در 100 سالی که اختراع شده است - حدود 1024 بایت است و هرساله 30، تا 40 درصد، به میزان داده‌های آن، افزوده می‌شود. حجم اطلاعات دی. ان. ای. تمام موجودات زنده، از زمان آغاز حیات، روی زمین (7/3 میلیارد سال پیش) تا این لحظه، 1037 بایت است. این موضوع، نشان می‌دهد؛ سرعت تکامل اطلاعات، بسیارسریع‌تر از انسان‌ها و سایر موجودات زنده است.

برنده‌ رقابت کیست؟
در همه‌ دوران‌ها، در زمان انتقال اطلاعات یک نسل، به نسل بعدی، همیشه خطر انقراض چندین گونه، وجود داشته است. هم‌اکنون تعدادی از پژوهش‌گران، سرگرم بررسی این موضوع هستند که آیا سرعت تکامل داده‌ها و فن‌آوری، آینده انسان‌ها را به‌خطر می‌اندازد، یا خیر؟
در سال‌های گذشته، محققان بسیاری، مانند استیون هاوکینگ، از سراسر جهان، درباره خطرات توسعه هوش مصنوعی و روبات‌های قاتل خودمختاری که ارتش‌ها،  متولی توسعه‌ آن‌ها هستند، هش‌دار داده‌اند. این افراد، بیان می‌کنند؛ با پیش‌رفت سریع فن‌آوری، بدون این‌که به نتیجه‌‌آن، بیندیشیم، آینده‌ بشریت، به مخاطره افتاده، ممکن است؛ انقراض انسان‌ها، به‌زودی رقم زده شود.
ابزارهای بسیاری، در دنیای امروزی، وجود دارند که به کمک آن‌ها می‌توان به اینترنت، دست‌رسی پیدا کرد. قدم بعدی برای فن‌آوری‌های رایانه‌ای، متصل کردن مغز، به رایانه‌ها است. عده‌ای اعتقاد دارند؛ با این کار، توانایی مردم، افزایش پیدا کرده، آن‌ها احساسات جدیدی، به‌دست می‌آورند. اما با رخ دادن این موضوع، ممکن است؛ درک افراد، نسبت به واقعیت، ازبین رفته، مشکلات روانی بسیاری، برای آن‌ها، ایجاد شود، تا جایی که دیگر نتوانند؛ تفاوتی بین دنیای مجازی و واقعی، قائل شوند.
در آینده، امکان دارد؛ یک سامانه‌ اجتماعی دیجیتالی، به‌وجود بیاید که اطلاعات تمام انسان‌ها، روی آن، انتقال یافته، با شدت بیش‌تری، زیر نظر گرفته شوند.
درنتیجه عده‌ای از کارشناسان معتقداند؛ انسان باید اینترنت را مانند یک موجود زنده رو به تکامل، درنظر بگیرد که در سیر پیش‌رفت خود، با انسان‌ها رقابت می‌کند.

تازه ترین ها
همکاری
1403/10/24 - 08:32- امنیت زیرساخت

همکاری ترند میکرو و اینتل برای مقابله با تهدیدات سایبری

شرکت ترند میکرو از همکاری جدید خود با اینتل خبر داد. این همکاری به‌منظور کمک به مشتریان سازمانی مشترک طراحی شده تا سیستم‌های حیاتی خود را در برابر تهدیدات مخفیانه مانند بدافزارهای بدون فایل و باج‌افزارهای پیشرفته محافظت کنند.

حمله
1403/10/24 - 08:19- جرم سایبری

حمله سایبری به دانشگاه آیندهوون؛ توقف آموزش در قلب صنعت تراشه

دانشگاه هلندی تحت حمایت هولدینگ ای اس ام ال که در جنگ تراشه آمریکا-چین موثر است، پس از حمله سایبری کلاس‌ها را متوقف کرد.

حمله
1403/10/24 - 07:44- جرم سایبری

حمله مجدد هکرهای روسی به زیرساخت‌های ایتالیا

پس از بازدید زلنسکی از ایتالیا، هکرهای طرفدار روسیه موسوم به «NONAME057» دوباره ایتالیا را هدف قرار دادند.