about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

خصوصی سازی فعالیت های سایبری ژاپن

وزارت دفاع ژاپن درصدد برون‌سپاری فعالیت‌های امنیت سایبری به بخش خصوصی است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ به گفته منابع مرتبط با وزارت دفاع ژاپن، این وزارتخانه قرار است برای برطرف شدن نیازهای آموزشی، بخشی از عملیات های امنیت سایبری خود را به بخش خصوصی منتقل کند.

ژاپن در رقابتی شدید با دیگر کشورها، قابلیت های خود را برای ورود به سیستم های خارجی و مشخص شدن تعداد رو به رشد خطرات سایبری بهبود می بخشد.

منابع آگاه معتقدند که وزارت دفاع ژاپن به دنبال افزایش تعداد کارمندان واحدهای سایبری خود و برون سپاری برنامه دفاعی میان دوره ای از ماه آوریل آینده می باشد. استخدام پیمانکاران برای پاسخ به حوادث سایبری، تجزیه و تحلیل نرم افزارهای مخرب و معرفی هوش مصنوعی برای تفسیر حملات از ارکان این برنامه محسوب می شود.

این سازمان قصد دارد با اجازه ورود پرسنل بخش خصوصی به نیروهای پدافند با قراردادهای کوتاه مدت در واحدهای امنیت سایبری، تبادل کارکنان را ترویج کند.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.