about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

خرید جدید مایکروسافت برای تقویت هوش مصنوعی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ درحالی‌که بهره‌گیری از فناوری هوش مصنوعی به‌سرعت در حال افزایش است، مایکروسافت اخیراً تیم توسعه‌دهنده اپلیکیشن پیام‌رسان وند لبز (wand labs) را برای سرعت بخشیدن به بخش تکنولوژی مربوط به هوش مصنوعی، خریداری کرده است.

فناوری wand labs شامل یک روبات چت است که می‌تواند با هوش مصنوعی برای حل کردن مشکلات، بدون نیاز به نیروی انسانی با دیگر انسان‌ها ارتباط برقرار نماید.

ساتیا نادلا، مدیر مایکروسافت در کنفرانس توسعه‌دهندگان که به‌تازگی برگزار شد، این اتفاق را به‌عنوان بخش جالبی برای شرکتش عنوان کرد که نشان‌دهنده اراده جدی مایکروسافت برای بهره‌گیری از هوش مصنوعی و به دست آوردن سهم شایسته در این بازار است.

شرایط و جزئیات این معامله هنوز فاش نشده است، اما دیوید کو، یکی از مدیران مایکروسافت در بخش پلتفرم‌های اطلاعاتی توضیح داد: «احتمالاً فناوری wand labs به محصولات مایکروسافت شامل بینگ، Azure، آفیس ۳۶۵ و ویندوز افزوده شود.»

وی اضافه کرد: «فناوری و هوش موجود در وند لبز، جایگاه ما را در هوش محاوره‌ای که در حال ظهور است قدرتمندتر می‌کند، به صورتی که توانایی زبان انسان و قدرت هوش ماشین،‌ ترکیب بسیار قوی‌تری را به دست خواهد داد.»

دیوید کو ادامه داد: «تخصص تیم وند در زمینه‌های گوناگونی ازجمله یکپارچه‌سازی توسعه‌دهندگان ثالث و نیز رابط محاوره‌ای است که آن‌ها را در پیوستن به مهندسی بینگ و تیم پلت‌فرم بسیار توانا می‌کند، مخصوصاً در فعالیت‌های ما که در زمینه مأموران باهوش و چت‌‌روبات‌ها در جریان است.»

شایان‌ذکر است تصاحب کردن wand labs در پایان یک هفته شلوغ برای مایکروسافت اتفاق افتاد و با پرداخت ۲۶/۲ میلیارد دلار برای خرید شبکه اجتماعی مشهور لینکدین هم‌زمان شد. بیشتر تحلیلگران این حرکت را تمرکز مایکروسافت بر روی نیاز به هسته اطلاعاتی مربوط به متخصصین ارزیابی می‌کنند.
 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.