about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

«کریگ رایت» که به خود لقب خالق بیتکوین را داده به دستور دادگاه باید نیمی از درآمد و اموال معنوی خود را که پیش از سال 2014 به دست آورده واگذار کند. این اموال به دیوید کلایمن که احتمال می‌رود هم موسس این رمزارز باشد تحویل داده می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ این حکم در ادامه شکایتی 10 میلیارد دلاری است که روند آن در سال 2018 شروع شد. در آن سال برادر کلایمن، رایت را متهم کرده است که با فریبکاری و جعل اسناد توانسته شرکت W&K را از چنگ کلایمن درآورد.

ظاهراً رایت به دنبال درآمدهای بیتکوین کلایمن بوده است.

رایت پیشتر ادعا کرده بود که ساتوشی ناکاموتو خالق ناشناس بیتکوین است. البته محققان نظر دیگری داشتند و در نهایت هم رایت از این ادعا دست برداشت. بر اساس گزارش مادربورد، رایت و کلایمن یا در خلق بیتکوین دست داشته و یا در زمان راه‌اندازی آن حضور داشته‌اند.

به هرحال اینطور گفته می‌شود که این دو نفر توانسته‌اند اندوخته‌ای از رمزارز برای خود دست و پا کنند.

البته رایت پیش از این هم چندان در ادعاهایش صادق نبوده است. مدرک Ph.D او زیر سوال رفته، شرکت‌هایی که او ادعای کار با آن‌ها را داشته هرگونه همکاری با او را رد کرده‌اند و هنوز هم معلوم نیست که آیا او واقعا ساتوشی ناکاموتو هست یا خیر.

به عنوان بخشی از حکم اخیر، به رایت حق حضور در برابر هیئت منصفه داده نشده اما می‌تواند درخواست تجدیدنظر برای این حکم ارائه کند و با توجه به حکم دریافتی، احتمالا وکلای او این درخواست را تسلیم قاضی خواهند کرد.

با اینکه پرونده این شکایت طولانی مدت تقریبا مختومه به نظر می‌رسد اما احتمالا در آینده خبرهای بیشتری از رایت خواهیم شنید.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.