about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کارشناسان کسپرسکی از حملات 4 تروجان بانکی به کاربران آمریکایی و اروپایی خبر دادند. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کارشناشان آزمایشگاه کسپرسی در گزارشی تازه از حملات 4 تروجان بانکی به کاربران کشورهای اروپایی، آمریکای شمالی و لاتین خبر دادند.

به گفته کارشناسان این آزمایشگاه، این تروجان‌ها که به نام‌های گیلدما (Guildma)، جاوالی (Javali)، ملکوز (Melcoz) و گرندوریرو (Grandoreiro) شناخته می‌شوند خاستگاه برزیلی دارند و از متدهای نوین شناسایی و جمع‌آوری اطلاعات بهره می‌گیرند. این 4 تروجان بانکی از سوی محققان کسپرسکی گروه «Tetrade» نام‌گذاری شده‌اند. 

تروجان گیلدما که 5 سال پیش در برزیل ظهور کرده است، کاربران کشورهای آمریکای جنوبی، ایالات‌متحده آمریکا، پرتغال، اسپانیا را هدف قرار می‌دهد. این بدافزار از طریق ایمیل‌های فیشینگ توزیع‌شده و پشت نقاب پیام‌های اداری و رسمی و آگهی‌های مختلف مخفی می‌شود. 

این بدافزار قادر است با بهره‌گیری از افزونه‌های خاص کدهای مخرب را در سیستم قربانی مخفی سازد. گیلدما می‌تواند اطلاعات پیکربندی مربوط به آدرس‌های سرورهای کنترل را از طریق صفحات فیس بوک و یوتیوب دریافت کند.

تروجان جاوالی که از سال 2017 فعالیت می‌کند، کاربران ارز دیجیتال و مشتریان بانک‌های مکزیک را هدف قرار داده و همچون گیلدما از طریق ایمیل‌های فیشینگ پخش می‌شود. در حال حاضر نیز برای دریافت اطلاعات مربوط به سروهای فرمان از یوتیوب استفاده می‌کند. 

بدافزار ملکوز نیز که از سال 2018 فعالیت خود را آغاز کرده است، کاربران مکزیک، اسپانیا و شیلی را هدف قرار می‌دهد. این خانواده علاوه بر سرقت اطلاعات مالی به مهاجمان دیگر نیز این امکان را می‌دهد به سیستم‌های قربانیان از راه دور دسترسی داشته باشند.  

گرندوریور نیز که شهرت بسیاری دارد در ابتدا فقط کاربران آمریکای لاتین را هدف قرار می‌داد، اما اکنون اروپا را نیز در جامعه هدف خود قرار داده است. این تروجان معمولاً از طریق سایت‌های هک شده و حملات فیشینگ هدفمند توزیع می‌شود. گرندوریور به‌عنوان سرویس ارائه می‌شود و بسیاری از هکرها با دسترسی به برخی ابزارهای آن حملات خود را تدارک می‌بینند.

طبق گزارش کسپرسکی، هکرهایی که پشت این چهار خانواده تروجان بانکی قرار دارند به دنبال مشتری در کشورهای دیگر هستند تا بدافزارهای خود را صادر کنند. این بدافزارها همواره قابلیت‌های جدیدی کسب کرده و در حملات مختلف مورداستفاده قرار می‌گیرند. 

منبع:

تازه ترین ها
قانون
1403/10/24 - 18:04- هوش مصنوعي

قانون جدید جو بایدن در راستای تضعیف هوش مصنوعی آمریکا

شرکت انویدیا: قانون جدید جو بایدن، رهبری ایالات متحده در هوش مصنوعی را تضعیف می‌کند.

قرارداد
1403/10/24 - 13:00- اروپا

قرارداد فناوری جدید شرکت اسرائیلی البیت با ارتش آلمان

شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت قراردادی برای تأمین نشانگرهای هدف لیزری با ارتش آلمان امضا کرد.

برنامه
1403/10/24 - 12:18- هوش مصنوعي

برنامه بریتانیا برای تصاحب منصب رهبری هوش مصنوعی

نخست‌وزیر بریتانیا، طرحی را برای تبدیل‌شدن بریتانیا به رهبر جهانی هوش مصنوعی ارائه خواهد کرد.