about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری گسترده به شرکت های آلمانی

هکرهای چینی با استفاده از یک نرم‌افزار مخرب، به شرکت‌های آلمانی حمله کرده‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت‌های چندملیتی «BASF»، زیمنس، هنکل (Henkel) و چندین مرکز دیگر المان به تازگی اعلام کرده‌اند که مورد حمله سایبری قرارگرفته‌اند. یک رسانه‌ی این کشور توضیح داد به احتمال زیاد این تهاجم از سوی گروه‌های هکری وابسته به دولت چین صورت گرفته است.

کنسرسیوم ادارات رادیویی دولتی جمهوری فدرال آلمان (ARD)، توضیح داد هکرها از نوعی بدافزار به نام وینتی (Winnti) استفاده کرده‌اند. این نرم‌افزار مخرب امکان دسترسی از راه دور به شبکه‌های رایانه‌ای قربانی را فراهم می‌کند. تجزیه‌وتحلیل کدهای این بدافزار نشان می‌دهد کدام شرکت‌ها توسط هکرهای وابسته به دولت چین مورد حمله قرار گرفته‌اند.

در کنار شرکت‌های فناوری یاد شده، تولیدکننده دارو روچ (Roche) ، گروه هتل‌های ماریوت (hotels group Marriott)، هواپیمایی لاین ایر (airline Lion Air)، گروه سومیتومو (conglomerate Sumitomo) و گروه شیمیایی شین اتسو (Shin-Etsu) نیز تحت تأثیر حمله مذکور قرار گرفته‌اند.

تاکنون سومیتومو، هنکل و روچ تأیید کرده‌اند که توسط بدافزار وینتی به آن‌ها حمله شده است. با وجود این همه‌ی آن‌ها توضیح می‌دهند که هیچ نوع اطلاعات حساسی از دست نرفته است. از طرفی هیچ‌یک از آن‌ها نسبت به این که آیا حمله از سوی چین صورت گرفته است یا نه اظهار نظر نکرده‌اند.

شین اتسو، سومیتومو، لاین ایر، ماریوت و والو (Valve) نیز از اظهارنظر خودداری کردند.

بایر (Bayer)، شرکت تولیدکننده دارو، در اوایل سال 2019 اظهار کرد، باور دارد از سمت چین یک حمله سایبری به آن صورت گرفته است. این مسئله خطر سرقت اطلاعات و اختلال در کسب‌وکارها را برجسته ساخت.

این اولین بار نیست که بدافزار وینتی به سامانه‌های آلمانی حمله می‌کند. گروه فناوری « ThyssenKrupp» نیز در سال 2016 توسط همین نرم‌افزار مخرب موردتهاجم قرار گرفته بود.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.