about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به 12 هزار مسیریاب اینترنت وای فای

هکرها با سوء استفاده از یک آسیب پذیری توانستند بسیاری از مسیریاب های اینترنتی میکروتیک را هک کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ بسیاری از روترهای وای فای میکروتک، تحت تأثیر حمله سایبری قرار گرفته اند که به خاطر وجود یک حفره و آسیب پذیری امنیتی بوده است. از این رو، در کشور هندوستان، 11 هزار و 809 مسیریاب اینترنت وای فای میکروتیک (MikroTik WiFi routers) هدف حمله سایبری قرار گرفته است.

طبق بررسی های صورت گرفته توسط کارشناسان امنیتی مشخص شد هکرها یک آسیب پذیری در سیستم عامل موجود روی روترهای میکروتیک یافته اند و با استفاده از آن، کنترل این تجهیزات را در اختیار گرفته اند. هکرها از این مشکل امنیتی برای استخراج ارزهای دیجیتالی و استراق سمع استفاده می کردند.

تعداد بسیار زیادی از کاربران در سراسر جهان از این مسیریاب ها استفاده می کنند که آنها نیز در معرض این نوع از حملات قرار دارند.

در کشور برزیل نیز همانند هندوستان، حملات مشابهی رخ داده است و در این کشور، 85 هزار و 230 مسیریاب آسیب دیده اند.

این آسیب پذیری با شناسه «CVE-2018-14847» معرفی شده است. این مشکل در برنامه «WinBox» -که برای مدیریت روترهای میکروتیک بوده- کاملا مشهود است. آسیب پذیری یادشده، در نسخه «6.42» سیستم عامل میکروتیک وجود دارد که باید این مشکل ازسوی شرکت ارائه کننده مرتفع گردد.

آمار حملات سایبری و هک، در سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی، به اوج خود رسید و با توجه به افزایش روزافزون حملات سایبری هکرها، کشورها و شرکت‌های کوچک و بزرگ بسیاری در سراسر جهان، هدف این‌گونه تهاجمات قرار گرفته‌، آسیب ‌ها و خسارات جبران ‌ناپذیری متحمل شده ‌اند.

با اینکه ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده، طرفداران بسیاری در سراسر جهان پیدا کرده ‌اند، بسیاری از کشورها ازجمله کشورهای اروپایی درتلاش اند تا آن را کنترل و معامله با آن را تا حد امکان محدود کنند، چرا که بر این باورند بیت‌ کوین به تجارت‌ های غیرقانونی و غیرمجاز همچون تجارت اسلحه، تجهیزات تروریستی، قاچاق دارو و مواد مخدر دامن‌ زده است و به علت آنکه مقامات قضایی و پلیس نمی‌توانند طرفین معامله را شناسایی و ردگیری کنند، باعث سهولت آن می‌ شود.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.