about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کارشناسان ادعا کردند که گروه هکری حامی ایران وب‌سایت‌های شرکت اتوبوسرانی اسرائیلی «Egged» را با حمله سایبری هدف قرار دادند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کارشناسان ادعا کردند که گروه هکری حامی ایران وب‌سایت‌های شرکت اتوبوسرانی اسرائیلی «Egged» را با حمله سایبری هدف قرار دادند.

Egged، بزرگ‌ترین شرکت حمل و نقل اسرائیل با بیش از ۶۵۰۰ کارمند که در بیشتر شهرهای فلسطین اشغالی فعالیت دارد، در اثر حمله سایبری تعطیل شد و ثبت‌نام برای محموله‌های جدید به حالت تعلیق درآمد.

همچنین امکان پرداخت با کارت‌های اعتباری در سامانه ریلی رژیم صهیونیستی تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآمد.

وب‌سایت این شرکت، همراه با وب‌سایت‌های سرویس‌های دیگری مانند «HopOn» و «RavPass»، که به‌وسیله Egged اداره می‌شوند، برای چند دقیقه آنلاین و دقایقی بعد وب‌سایت‌ها دوباره آفلاین شدند.

رسانه‌های نزدیک به گروه‌های مقاومت عراق گزارش می‌دهند که چهارمین حمله سایبری شدید با هدف قرار دادن پایگاه رزرواسیون سفر رژیم صهیونیستی صورت گرفته است.

این دومین حمله سایبری گسترده به وب‌سایت‌ها و سرورهای اسرائیل در هفته‌های اخیر است؛ در اقدامی مشابه، حمله سایبری در 20 آوریل امسال وب‌سایت فرودگاه بن گوریون در تل‌آویو را قطع کرد.

به گفته کارشناسان، چند روز قبل نیز هکرهای عراقی به پایگاه‌ها و رسانه‌های نظامی رژیم صهیونیستی از جمله شبکه تلویزیونی رسمی اسرائیل (کانال 9) حمله کرده بودند.

برخی منابع اسرائیلی نیز اذعان کردند که حملات گسترده به وب‌سایت‌های رسمی و رسانه‌ای این رژیم در مقیاسی بی‌سابقه رخ داده است. شبکه 9 رژیم صهیونیستی، کانال 11 و کانال 3 این رژیم، 3 رسانه بزرگ اسرائیلی بودند که از دسترس خارج شدند.

براساس گزارش‌ها، گروه هکری عراقی الطاهره (al-Tahera)، گروهی که حمله سایبری به وب‌سایت سازمان فرودگاه‌های اسرائیل را در ماه آوریل سال جاری انجام شد، در پشت این حمله قرار دارد.

 شرکت Egged در این خصوص اعلام کرد :

«با حمله سایبری مواجه هستیم که باعث بارگذاری زیاد روی سایت شده است؛ اما خطر درز اطلاعات وجود ندارد.»

Paragraphs
1
1

منبع:

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.