حمله سایبری به وبسایتهای دولتی هند در حمایت از فلسطین
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ گروه هکری «StarsX Team» مسئولیت حمله سایبری به وبسایتهای دولتی هند را بر عهده گرفت. این گروه اعلامیه خود را در یک فروم وب تاریک با ارائه پیوندهایی برای اثبات ادعاهایش و به دلیل حمایت وبسایتها از رژیم صهیونیستی اعلام کرد.
پیوندهای پیوست شامل فهرستی از قربانیان و ارجاعاتی به «check-host.net» برای حمایت از ادعاهای آنها بود. نکته قابل توجه این است که به نظر میرسد عامل تهدید به اندونزی وابسته است، زیرا با پرچم اندونزی نشان داده شده است.
این حمله سایبری به طور خاص 5 وبسایت دولتی را هدف قرار داد : وزارت دادگستری، دادگاه عالی پنجاب و هاریانا، پلیس اوتا پرادش (UP Police)، مالکیت معنوی هند و شرکت بیمه دولتی کارکنان.
بررسی دقیقتر نشان میدهد که تمام وبسایتهای ذکر شده در حال حاضر به طور عادی کار میکنند و هیچ نشانهای از حمله منع سرویس توزیع شده (DDoS) توسط عامل تهدید وجود ندارد.
حمله منع سرویس توزیع شده یک تلاش مخرب برای ایجاد اختلال در عملکرد عادی سرور، سرویس یا شبکه هدفمند با غلبه بر آن با سیل ترافیک اینترنت است؛ این شامل استفاده از چندین رایانه یا دستگاه در معرض خطر برای ایجاد ترافیک است که رسیدگی به درخواستهای قانونی را برای سیستم هدف چالش برانگیز میکند.
تاکنون هیچ بیانیه یا پاسخ رسمی برای تأیید رسمی این ادعا دریافت نشده است.
شایان ذکر است که گروه هکری StarsX Team سابقه هدف قرار دادن چندین کشور را دارد. این گروه در پستی در ماه اکتبر امسال، با اعلام اهداف خود، عنوان کرد که این کار را برای دفاع از فلسطین انجام میدهد.
این گروه هکری رژیم صهیونیستی، هند، فرانسه و آمریکا را به اتهام ظلم به مردم فلسطین و نقض حقوق بشر محکوم کرد. تیم StarsX به طور خاص سازمانهای این مناطق را به عنوان اهداف اصلی خود شناسایی کرد.
در بحبوحه درگیری رژیم صهیونیستی و حماس، گروههای هکری مانند تیم آیروکس (IRoX Team) و StarsX Team با طرفهای مخالف همسو شدهاند و حملات سایبری را علیه زیرساختهای دیجیتال انجام میدهند. گروههای هکری وفاداری به فلسطین را اعلام و کشورهای حامی رژیم صهیونیستی از جمله هند را به عنوان اهداف خود معرفی کردهاند.
این افزایش فعالیتهای هکری همزمان با آغاز درگیری بین رژیم صهیونیستی و حماس در ماه اکتبر امسال بود.
حملات سایبری که کشورهای حامی اسرائیل را هدف قرار میدهند، از سر گرفته شدند.
هکرها در پیامی به طور خاص از هند، بریتانیا و استرالیا به عنوان حامیان رژیم صهیونیستی نام بردند و اعلام کردند که این کشورها از اقدامات هکتیویستی در امان نخواهند بود.
به گفته کارشناسان، این وضعیت منعکس کننده تقاطع فزاینده بین درگیریهای ژئوپلیتیکی و جنگ سایبری است، جایی که گروههای هکری از ابزارهای دیجیتال برای بیان مواضع سیاسی خود استفاده میکنند و حملات سایبری را علیه دشمنان مورد نظر انجام میدهند.