حمله سایبری به سایتهای رژیم صهیونیستی
به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبریان؛ یک گروه هکری ناشناس ادعا کرد که اطلاعات شخصی حدود 3 میلیون کاربر را از 2 شرکت کوهنوردی-راهپیمایی اسرائیلی به سرقت برده است.
در بیانیه نوشته شده در رسانههای اجتماعی، این گروه هکری موسوم به «Sharp Boys» گفت که 500 گیگابایت داده از هک کردن وب سایت کوهنوردی-راهپیمایی «Tiuli» و لامتایل (Lametayel)، فروشگاههای زنجیرهای مسئول فروش تجهیزات در فضای باز را به فروش میرساند. این وبسایت خدمات پیادهروی و فعالیتهای تفریحی را ارائه میدهد؛ فروشگاه دارای ۲۴ شعبه است و یک آژانس بیمه و یک باشگاه اعضا با بیش از 70 هزار عضو را اداره میکند. این شرکت همچنین مالک وبسایتی است که اطلاعاتی در مورد مسیرها، تورها و سایتهای اسرائیلی را ارائه میدهد.
به گفته گروه هکری، دادهها شامل نامهای کاربری، ایمیلها، شمارههای تلفن و رمزهای عبور و عکسهای به اشتراک گذاشته شده از صفحات گسترده از جمله برخی جزئیات کاربران بود.
گروه هکری پیشنهاد فروش اطلاعات را به مبلغ 300 هزار دلار ارائه داده است.
Lametayel اعلام کرد که وبسایت خود را غیرفعال و پس از تشخیص فعالیت مشکوک و مخرب، دسترسی به آن را مسدود کرده است. گوینده خبر «Kan» به نقل از این شرکت صهیونیستی اظهار داشت که این مسئله مورد بررسی قرار میگیرد.
هنوز وبسایت Tiuli در این خصوص اظهار نظری نکرده است.
هر 2 وبسایت از دیروز غیرقابل دسترسی بودند.
مِی بروکز کِمپلر (May Brooks-Kempler)، متخصص امنیت سایبری در گفتگو با سایت خبر یوالا (Walla) عنوان کرد :
«به نظر میرسد که این موضوع دوباره یک جنگ روانشناختی علیه اسرائیل باشد. با وجود ناشناس بودن گروه هکری Sharp Boys، روشهای گروه یادآور گروه هکری «Black Shadow» مرتبط با ایران است که از حملات سایبری برای اهداف جنایی استفاده میکردند.»
ماه گذشته، گروه هکری Black Shadow پایگاههای کامل اطلاعات شخصی مؤسسه پزشکی اسرائیلی «Machon Mor» و وبسایت «ATRAF»، یک سرویس دوستیابی «LGBTQ» و شاخص فعالیتهای اجتماعی در شب را منتشر کرد.
به گفته کارشناسان، این گروه در ابتدا «CyberServe»، شرکت میزبان اینترنتی اسرائیلی را هک، سرورهای آن را مختل و تعدادی سایتهای دیگر از جمله Atraf را هک کرد. اداره سایبری ملی اسرائیل در آن زمان مدعی شد که قبلاً به CyberServe درخصوص آسیبپذیری آن در برابر حمله سایبری هشدار داده است.
آخرین حمله گروه هکری سیاه سایه به دنبال حمله سایبری روی سیستم توزیع گاز ایران بود که مقامات ایرانی، اسرائیل و ایالات متحده را مسئول این حمله دانستند.
کارشناسان غربی ادعا کردند که ایران و رژیم صهیونیستی به اصطلاح وارد جنگ سایه شدهاند و حملاتی از جمله برخی حملات سایبری را روی کشتیهای یکدیگر ترتیب دادند.
در سال 2010، ویروس استاکسنت برنامه هستهای ایران را مختل کرد؛ این ویروس، که به اسرائیل و آمریکا نسبت داده شد، یک سری خرابی در سانتریفیوژهای غنیسازی اورانیوم در ایران ایجاد کرد.