حمله سایبری به حوزه بهداشت و درمان
به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ این گروه خود را «Orangeworm» نامیده و از طریق روش «backdoor» به سیستم ها نفوذ می کند. در سازمان های بزرگ بین المللی روش این گروه هکری را «Trojan.Kwampirs» نامیده اند.
در این حملات سازمان های مختلفی مانند: ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی، شرکت های دارویی، خدمات بهداشت و درمان و تولید کنندگان تجهیزات بهداشت و درمان، هدف حملات سایبری قرار گرفته اند.
شرکت سیمانتک طی گزارشی اعلام کرد که این گروه هکری اهداف خود را بسیار دقیق و حساب شده انتخاب می کند و برنامه ریزی دقیقی برای عملی شدن حملات به کار می بندد.
محققان سایبری تروجان «Kwampirs» را در تجهیزات پزشکی یافت کرده اند، این تروجان دستگاه های اشعه ایکس (X-ray) و ام آر آی (MRI) را تحت تاثیر قرار داده است و عملکرد این تجهیزات یا مختل شده یا با مشکلات جدی روبه رو شده است.
هنوز محققان انگیزه اصلی هکرها را از نفوذ به این تجهیزات درک نکرده اند و مشخص نیست هدف آنها دقیقا چه موضوعی بوده است اما این احتمال وجود دارد که هکرها قصد داشتند از طریق جاسوسی سایبری نحوه عملکرد این تجهیزات را سرقت کنند.
تروجان مذکور از ژانویه 2015 فعال بوده و تمرکز آن حوزه بهداشت و درمان است. به نظر می رسد رویکرد این تروجان جاسوسی و سرقت اطلاعات است.
در جریان این حملات سایری حدود 40 درصد از کاربران به دلیل نداشتند اطلاعات کافی خودشان ورود بدافزار را تایید کرده اند به عبارت دیگر کاربران باید سطح اطلاعات خود را در زمینه امنیت سایبری افزایش دهند تا با مشکلات جدی روبه رو نشوند.
تجهیزات پزشکی از اهمیت بالایی برخوردار هستند، زیرا نتایج به دست آمده از این تجهیزات ممکن است روی جان افراد تاثیر بگذارد. فرض کنید ام آر آی یا اشعه های مضر بیش از حد به بدن انسان برسد، عواقب نامعلومی به همراه خواهد داشت.