about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

گروه هکری بار دیگر یکی دیگر از شرکت‌های مالی اسرائیل را هدف حمله سایبری قرار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته کارشناسان، اطلاعات شخصی هزاران اسرائیلی پس از یک حمله سایبری به پایگاه داده یک شرکت عمده خدمات مالی اسرائیل، به خطر افتاده است.

براساس گزارش «Walla News»، گروه هکری «Blackshadow»، همان گروهی که به شرکت بیمه شیربیت (Shirbit) در ماه دسامبر سال گذشته حمله کرد، موفق به نفوذ در بانک اطلاعاتی «KLS Capital» با بیش از 26 هزار مشتری شد.

این گروه هکری در پلتفرم پیام‌رسان تلگرام خود نوشتند : «سرورهای آنها پایین آمده‌اند و ما اطلاعات تمام مشتریان را داریم.»

طبق گزارش‌ها، هکرها خواستار 1.9 میلیون شِکِل معادل 570 هزار دلار به‌صورت بیت‌کوین شدند که KLS حاضر به پرداخت آن نیست.

به گفته Blackshadow، پس از 72 ساعت مذاکره بدون نتیجه، آنها شروع به انتشار هزاران اسناد شرکت از جمله عکس‌های رانندگی مشتریان، شماره‌های شناسه مشتریان، از جمله مدیر عامل شرکت، و کپی چک‌ها کردند.

این شرکت اسرائیلی، که 20 سال پیش تأسیس شد، در بیانیه‌ای مدعی شد :

«تقریباً 3 روز پیش، اداره امنیت سایبری ملی اسرائیل با KLS Capital تماس گرفت و درخصوص یک حمله احتمالی سایبری روی شرکت هشدار داد؛ این حمله مشابه حملات دیگر صورت گرفته از سوی ایران در گذشته بود که در آن دولت اسرائیل، نهادهای مدنی و خصوصی هدف قرار گرفتند.»

این شرکت بلافاصله برای محافظت از سرورهای خود وارد عمل شد و با اداره سایبری ملی اسرائیل همکاری کرد تا این حادثه را بررسی کند.

هنوز مشخص نیست که چه میزان اطلاعات منتشر شده و چه زمانی شرکت با مشتریان خود براساس یافته‌ها ارتباط برقرار خواهد کرد.

اداره سایبری ملی اسرائیل با صدور بیانیه‌ای از شرکت‌ها خواست تا اقدامات لازم را برای جلوگیری از حملات سایبری و قبول مسئولیت اطلاعات مشتریان خود انجام دهند.

ایدو نائور (Ido Naor)، بنیانگذار و مدیر عامل شرکت امنیت سایبری «Security Joes» توضیح داد که Blackshadow الگوی خود را از زمان آخرین حمله تغییر نداده است.

نائور ادعا کرد :

«این گروه خود را ضد صهیونیست معرفی می‌کند و هدف آن ایجاد تبلیغات سیاسی است. این حمله نشان می‌دهد که هکرها تلاش نمی‌کنند یک هدف قابل توجهی را نقض کنند یا به سادگی مهارت‌هایی برای انجام این کار را ندارند. ما اخیراً برخی آسیب‌پذیری‌های بسیار خطرناک در تبادل ایمیل مورد استفاده مایکروسافت از سوی هکرهای ماهر مشاهده کردیم. با این حال، Blackshadow این مسیر را انتخاب نکرد. اعتقاد بر این است که یک حمله سایبری دیگر همانند مورد اول آن را تشدید خواهد کرد.»
 

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.