about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

حمله بدافزار TorrentLocker به اسپانیا و ایتالیا

بر اساس گزارش محققان امنیتی، حمله سایبری در منطقه EMEA که شامل کشورهایی مانند اسپانیا و ایتالیا می‌شود، پیاده‌سازی شده است. این دو کشور بیش از 80 درصد آلودگی را شامل می‌شوند. کمپین جدیدی که بر اساس بدافزار TorrentLocker حمله‌های خود را پیاده‌سازی می‌کند، در این کشورها، خود را بسیار فعال نشان داده است.

بدافزار TorrentLocker از طریق ایمیل‌های اسپم گسترش می‌یابد که شامل لینکی به بدافزار است. این بدافزار از نوع بدافزارهای ransomware است که فایل‌های کاربران را رمزنگاری می‌کند. گروه هک استفاده‌کننده از این بدافزار ابتدا در ماه دسامبر شناسایی شد. اما پس از مدتی سرورهای C&C آن‌ها از کار افتاد. کشورهای ترکیه و استرالیا نیز از اهداف این گروه هک بوده‌اند.

هم‌اکنون محققان امنیتی دو نوع از TorrentLocker را شناسایی کرده‌اند که در نوع رمزنگاری استفاده‌شده متفاوت هستند. بدافزار پس از رمزنگاری فایل‌های قربانی، از او پول طلب می‌کند. روش پرداخت نیز با استفاده از پول‌های مجازی مانند بیت‌کوین است تا رهگیری آن دشوار باشد.

TorrenLocker سامانه‌های مایکروسافتی را آلوده می‌کند. این بدافزار می‌تواند همه فایل‌های موجود در سیستم قربانی را رمزنگاری کند. اما نمی‌تواند داده‌های به اشتراک‌گذاری شده در شبکه را رمزنگاری کند.

بدافزار، پس از نصب در سیستم کاربر سعی می‌کند تا با سرور C&C خود ارتباط برقرار کند تا کلید رمزنگاری را دریافت کند. این ارتباط رمزنگاری‌شده و از نوع TLS است. نسخه‌های اولیه TorrentLocker تنها 2MB اولیه فایل‌ها را با الگوریتم XOR رمزنگاری می‌کرد. اما نسخه اخیر از الگوریتم AES استفاده می‌کند.

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.