about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

بات نت جدید Mēris وبلاگ یک کارشناس امنیت اطلاعات مشهور را هدف قرار داد. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یک کارشناس امنیت اطلاعات به نام برایان کربس در وبلاگ خود کربس‌آن‌سکیوریتی (KrebsOnSecurity) نوشت اواخر هفته گذشته سایت وی هدف حمله سایبری بات نت جدید مریس (Mēris) قرار گرفته است. 

کربس می‌گوید پنجشنبه گذشته کربس‌آن‌سکیوریتی هدف یک حمله دیداس قرار گرفته که قدرت آن با حمله‌ای که در آگوست و سپتامبر علیه یاندکس انجام شده بود، برابر نبوده است. 

این حمله 4 برابر قویتر از حمله دیداسی بوده که بات نت میرای (Mirai) در سال 2016 علیه کربس‌آن‌سکیوریتی تدارک دیده و به مدت 4 روز آن را از دسترس خارج کرده است. 

زمانی که یاندکس هدف این بات نت قرار گرفت، قدرت حمله 17.2 و 21.8 میلیون درخواست در ثانیه بوده که رکورد جدیدی در این حملات به حساب می‌آید. 

به گفته کربس قدرت حمله این بار 2 میلیون درخواست در ثانیه بوده است. این در حالی است که قدرت حمله میرای 450 میلیون درخواست در ثانیه برآورد شده است. 

به اعتقاد کربس مریس قادر است به یک تهدید جدی تبدیل شده و جایگاه میرای را که به‌زودی 5 ساله می‌شود، اشغال نماید.

حمله به یاندکس به‌تازگی رخ داده و شرکت یاندکس و کلودفلر آن را تأیید کرده‌اند. الکساندر لیامین، مؤسس شرکت امنیت شبکه و حفاظت در برابر حملات دیداس کریتورلبز عامل حمله را بات نتی می‌داند که اخیرا در صنعت ظهور کرده است.  

لیامین می‌گوید:

برخی از فعالان صنعت قبلاً اعلام کردند که بات نت میرای که پنج سال پیش سروصدا کرد و مبتنی بر دوربین‌های نظارت تصویری ساخته شد، پیش ما بازگشته است. با اختصاص چند هفته گذشته به مطالعه بات نت جدید، ما می‌توانیم ادعا کنیم که یک بات نت کاملاً جدید ظهور کرده و مبتنی بر تجهیزات شبکه یک فروشنده بسیار محبوب از کشورهای بالتیک ساخته شده است. این بات نت از طریق یک آسیب‌پذیری در فیرمورها منتشر شده و در حال حاضر تا صدها هزار دستگاه آلوده را در اختیار دارد. 
 

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.