about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

فایرآی با انتشار گزارشی مدعی شد حملات سایبری با پشتوانه دولتی، از بزرگ‌ترین تهدیدات امنیتی در فضای مجازی محسوب می‌شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به اعتقاد کارشناسان امنیت سایبری، با توجه به پیچیده‌تر شدن حملات سایبری و بازخورد شرایط ژئوپلیتیک جهان در دنیای نبردهای دیجیتال، کارشناسان امنیتی معتقدند اقدامات امنیتی بیشتری باید در این زمینه صورت بپذیرد و هنوز جای کار بسیاری وجود دارد تا بتوان به نقطه آرمانی در موضوعات امنیت سایبری رسید.
از دیدگاه یک هکر، هنوز هم بسیاری از سازمان‌ها و نهادها هستند که در برابر حجم بالایی از حملات سایبری آسیب‌پذیر هستند و همچنان از سیستم‌های عامل قدیمی و تاریخ گذشته‌ای استفاده می‌کنند که امنیت بسیار پایینی دارند. در برخی از کشورها، شرکت‌ها و مؤسساتی که در اقتصاد دیجیتال فعالیت دارند، درصورتی‌که نتوانند به‌درستی از اطلاعات خود محافظت کنند و در اثر سهل‌انگاری‌های امنیتی، با یک حمله سایبری مواجه شوند، با اقدامات تنبیهی از جانب مسئولان کشور روبرو خواهند شد.

کوین ماندیا، مدیرعامل شرکت امنیت سایبری فایرآی، در رابطه با حملات سایبری پیچیده گفت: «بسیاری از نفوذهایی که ما به آن‌ها پاسخ می‌دهیم، منشأ دولتی دارند و توسط یک دولت سازمان‌دهی می‌شوند، دولت‌هایی که یا خود این حملات را انجام می‌دهند یا توسط کشورهای همسایه، ملزم به انجام یک حمله می‌شوند.»

شرکت فایرآی نیز در گزارشی که دراین‌باره منتشر کرد نوشت: «در بررسی دامنه تهدیداتی که در این سال با آن‌ها روبرو هستیم، رشد کشورهایی نظیر ایران را مشاهده می‌کنیم که به‌تازگی، با انجام یک حمله سایبری به صنایع نفتی و پتروشیمی عربستان سعودی، اطلاعات بسیاری را از این کشور به سرقت برد.»
برخی کارشناسان امنیتی، معتقدند در دنیای امروز، تعادل قدرت به‌هم‌خورده و نوعی نابرابری در میان کشورها به وجود آمده است. بر این اساس، کشورهایی که صنایع آن‌ها وابسته به اینترنت است و تبادلات مالی خود را از این طریق انجام می‌دهند، بیشتر در برابر حملات سایبری آسیب‌پذیر هستند.
نحوه حملات سایبری نیز طی سال‌های گذشته تغییر کرده و هکرهایی که تا پیش‌ازاین، اقدام به هک سامانه‌های آسیب‌پذیر می‌کردند، روش خود را تغییر داده و تلاش می‌کنند تا با فریب افراد و انجام یک حمله فیشینگ، به سامانه‌های مختلف نفوذ کرده و آن‌ها را هک کنند.

علاوه بر این، هکرها روی به سرقت اطلاعات کاربری و حساب‌های بانکی افراد و ذخیره این اطلاعات در فضای ارزهای مجازی آورده‌اند. بسیاری از پول‌هایی که در بازار ارزهای مجازی جابه‌جا می‌شوند، از طریق باج‌خواهی به دست آمده‌اند و در کارهایی مجرمانه سایبری مورداستفاده قرار می‌گیرند.
به همین خاطر، کارشناسان امنیتی توصیه می‌کنند شرکت‌ها و مؤسسات خصوصی یا دولتی، باید تیم‌های امنیت سایبری جداگانه‌ای برای خودشان داشته باشند تا بتوانند در برابر حملات سایبری، خصوصاً حملات سازمان‌دهی شده از جانب کشورها، مقاومت کنند. در این میان، زیرساخت‌هایی نظیر ارتباطات و برق، از همه آسیب‌پذیرتر بوده و بیشتر در معرض بروز یک حمله سایبری هستند.
 

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.