about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ هکرها شرکت خدمات تلفن همراه وودافون (Vodafone) انگلستان را مورد تهاجم قرار دارند. این اتفاق دقیقاٌ یک هفته بعد از حمله به شرکت مخابراتی تاک تاک (Talk Talk) و شرکت انگلیسی خدمات گاز (British Gas) اتفاق افتاده است. در این حملات نیز، اطلاعات تعدادی از مشتریان این شرکت‌ها به سرقت رفته است.
وودافون در بیانیه‌ای اعلام کرد: «این حمله، حدفاصل 28 تا 29 اکتبر اتفاق افتاده و اطلاعات کاربران در اثر این حمله به سرقت رفته است.» البته مسئولین امنیتی وودافون بر این نکته نیز تأکید کرده‌اند که با تمام توان در حال پیگیری موضوع هستند تا عاملان احتمالی این حمله را شناسایی نماید. در بیانیه وودافون آمده است: «اطلاعات مسروقه را نمی‌توان به صورت مستقیم مورد استفاده قرار داد، اما ممکن است این اطلاعات در آینده برای شکل دادن حملات فیشینگ مورد استفاده قرار بگیرد.»
شرکت‌های انگلیسی، طی هفته‌های گذشته حملات مختلفی را تجربه کرده‌اند. رخ دادن این حملات، در فواصل زمانی بسیار کم از یکدیگر، یک هشدار برای مقامات امنیتی انگلستان محسوب می‌شود و نشان دهنده وجود ضعف‌های امنیتی در سامانه‌های شرکت‌های انگلیسی است.

 

تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.