about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

سامسونگ در حال توسعه حلقه هوشمند خود است. گفته می‌شود که این غول فناوری با تعدادی از شرکت‌ها همکاری می‌کند تا یک رقیب Oura Ring بسازد که فعالیت‌ها و سلامت شما را ردیابی کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ سامسونگ برای ثبت اختراع حلقه هوشمند درخواست داده است.به نظر می‌رسد سامسونگ در حال حاضر بازاری را در نظر گرفته است که تحت تسلط شرکت اورا است.

طبق گزارش ها، غول فناوری کره جنوبی در حال توسعه یک حلقه هوشمند است که می‌تواند فعالیت‌ها و سلامت شما را ردیابی کند.

آخرین اطلاعات فاش شده از نشریه کره‌ای Naver ادعا می‌کند، سامسونگ در اکتبر سال گذشته (از طریق SamMobile برای ثبت اختراع حلقه هوشمند با اداره ثبت اختراع و علائم تجاری آمریکا درخواست داده است.

نسخه خود سامسونگ ظاهراً شامل ویژگی‌های کلیدی ردیابی سلامتی است که معمولاً در بسیاری از بهترین حلقه‌های هوشمند مانند حلقه اورا (نسل ۳) یافت می‌شود.

طبق سند ثبت اختراع، این شرکت حلقه را با یک سنسور اندازه‌گیری جریان خون نوری و همچنین یک نوار قلب برای اندازه‌گیری ضربان قلب و فشار خون تجهیز خواهد کرد.

همچنین احتمالاً می‌تواند دستگاه‌های دیگری مانند لپ‌تاپ، تلفن‌های هوشمند و تلویزیون را کنترل کند که می‌تواند آن را از رقبا متمایز کند.

برای افرادی که فقط می‌خواهند معیار‌های سلامتی خود را بررسی کنند، حلقه‌های هوشمند به چند دلیل جایگزین بهتری به جای ساعت‌های هوشمند اندرویدی هستند.

حلقه‌های هوشمند انرژی کمتری مصرف می‌کنند، زیرا آن‌ها صفحه نمایش ندارند و به همین دلیل مدت طولانی تری بدون شارژر استفاده می‌شوند.

حلقه‌های هوشمند همچنین خوانش دقیق‌تری از اطلاعات بالینی بدن نسبت به ساعت‌های هوشمند یا نوار‌های تناسب اندام ارائه می‌کنند، زیرا آن‌ها در تماس نزدیک با بدن هستند.

بازار حلقه‌های هوشمند در این مرحله تقریباً نوپا ست با این حال، پیش‌بینی می‌شود که در سال‌های آینده رشد کند و مشارکت اولیه سامسونگ در این بخش گامی در مسیر درست است.

گفته می‌شود این گجت یا دستگاه پوشیدنی هوشمند در مراحل اولیه توسعه است، بنابراین بعید است به این زودی خبری از سامسونگ در این رابطه بشنویم.

تازه ترین ها
تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.

بدافزار
1403/12/07 - 18:09- جرم سایبری

بدافزار بات‌نت به دنبال نفوذ در محیط‌های مایکروسافت 365

محققان امنیت سایبری هشدار داده‌اند که یک کمپین گسترده مبتنی بر بات‌نت، تهدیدی جدی برای محیط‌های مایکروسافت 365 محسوب می‌شود، به‌ویژه آن‌هایی که همچنان از فرآیند احراز هویتی که مایکروسافت در سال‌های اخیر در حال حذف آن بوده است، استفاده می‌کنند.