حضور کارشناسان اسرائیلی در کنفرانس امنیت سایبری امارات
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی با همکاری مایکروسافت، کنفرانس امنیت سایبری خاورمیانه را در کاخ امارات در ابوظبی راهاندازی کرد.
این کنفرانس 2 روزه افسران ارشد نوآوری (CIO)، افسران ارشد امنیت (CSO) و سایر کارشناسان موضوعی کلیدی از سراسر بخشهای دولتی و خصوصی را گرد هم میآورد تا دانش و بینش خود را در مورد آخرین نوآوریها و پیشرفتها در امنیت سایبری و حفاظت از دادهها به اشتراک بگذارند.
سخنرانان برجسته این رویداد عبارتند از : محمد حمد الکویتی (Mohammed Hamad Al Kuwaiti)، رئیس امنیت سایبری امارات؛ مایکل براورمان بلومنستیک (Michal Braverman-Blumenstyk)، معاون شرکتی مایکروسافت، مدیر کل مرکز تحقیق و توسعه اسرائیل و مدیر ارشد فناوری امنیت مایکروسافت؛ تومر سایمون (Tomer Simon)، دانشمند ارشد مرکز تحقیق و توسعه مایکروسافت اسرائیل؛ و پائولا یانوشکیویچ (Paula Januszkiewicz)، مؤسس و مدیر عامل شرکت مشاوره فناوری اطلاعات و امنیت سایبری «CQURE».
نعیم یازبک (Naim Yazbeck)، مدیر کل مایکروسافت در امارات گفت :
«جهان در آستانه چهارمین انقلاب صنعتی هیجانانگیز است که بهوسیله اتصال و فناوریهای دیجیتال هدایت میشود. با وجود این همه خطر، امنیت سایبری قوی و مؤثر هرگز مهمتر از این نبوده است. در دنیای پیچیدهتر، فناوری به تنهایی برای مقابله با تهدیدات فزاینده کافی نیست. این امر همچنین نیازمند مشارکت، هم با دولتها و صنایع و هم بین دولتها است.»
در این کنفرانس بحثها و سخنرانیهای کلیدی در مورد موضوعاتی مانند تجارت جرایم سایبری و همچنین آینده هوش مصنوعی در امنیت سایبری برگزار میشود.
کارشناسان معتقدند که این رویداد با استراتژی اقتصاد دیجیتال امارات متحده عربی مطابقت دارد که به دنبال 2 برابر کردن سهم اقتصاد دیجیتال در تولید ناخالص داخلی غیرنفتی امارات از 11.7 درصد به بیش از 20 درصد در 10 سال آینده است. هدف این راهبرد، گنجاندن جنبههای دیجیتالی در استراتژیهای کلی دولت است و تضمین میکند که دولت امارات از نظر طراحی دیجیتالی است و همه ظرفیتها، ساختارها و فرصتها در سطح ملی یکپارچه شدهاند و با چشمانداز دولت دیجیتال استراتژیک امارات هماهنگ هستند.
سرعت فزاینده تحول دیجیتال در سراسر منطقه به این معنی است که سازمانها با حجم فزایندهای از حملات سایبری پیچیدهتر روبرو هستند.
براورمان بلومنستیک اظهار داشت :
«مدافعان امروزی غرق در تعداد حملات سایبری و پیچیدگی مهاجمان هستند. از تلاشهای ساده فیشینگ تا عملیاتهای پیچیده جاسوسی سایبری که دادههای حساس و زیرساختهای حیاتی را به خطر میاندازند، چشمانداز تهدید تنها در چند سال گذشته در مقیاس و پیچیدگی رشد کرده است. مدافعان به ابزارهای جدیدی برای کمک به حرکت با سرعت ماشین نیاز دارند. سرعت سریع نوآوری از جمله دیجیتالی کردن زیرساختها و هوش مصنوعی به تغییر توازن قدرت به مدافعان کمک و آنها را با دید و سرعت بیشتر توانمند میکند.»