about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

اکنون می‌توانید با استفاده از ایمیل و بدون نیاز به SMS، وارد حساب کاربری واتساپ شوید.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ واتساپ در حال ارائه‌ی به‌روزرسانی جدیدی است تا به کاربران اجازه دهد حساب خود را به آدرس ایمیل لینک کنند. در نتیجه کاربران می‌توانند در واتساپ با استفاده از تأیید ایمیل به‌جای پیامک، احراز هویت انجام دهند. این ویژگی قبلاً در نسخه‌ی بتای واتساپ در دسترس بود ولی حالا همه می‌توانند از آن استفاده کنند.

آن‌طور که WABetaInfo می‌نویسد، نسخه‌ی ۲۳٫۲۴٫۷۰ واتساپ برای گوشی آیفون که امروز در اپ استور منتشر شد، ویژگی تأیید ایمیل را اضافه می‌کند. این گزینه جایگزین تأیید پیامک نمی‌شود، اما زمانی که کاربران در منطقه‌ای بدون پوشش شبکه‌ی تلفن همراه هستند و باید به حساب کاربری واتساپ خود وارد شوند، به‌عنوان یک راهکار جایگزین عمل می‌کند.

برای اضافه کردن آدرس ایمیل به حساب کاربری واتساپ، در گوشی روی تب Your Profile کلیک کنید، منوی Account را انتخاب کنید و روی آدرس ایمیل ضربه بزنید. واتساپ توضیح می‌دهد که آدرس ایمیل تنها برای دسترسی به حساب کاربری مورد استفاده قرار می‌گیرد و برای سایر کاربران قابل مشاهده نخواهد بود.

نکته‌ای که باید در نظر داشته باشید این است که آدرس ایمیل تنها برای احراز هویت استفاده می‌شود، بنابراین برای استفاده از واتساپ هنوز به یک شماره تلفن معتبر نیاز خواهید داشت.

واتساپ در حال توسعه‌ی ویژگی جدیدی است که به کاربران اجازه می‌دهد به‌جای شماره تلفن، یک نام کاربری تنظیم کنند که بتوان آن را با دیگران به اشتراک گذاشت، اما این ویژگی هنوز دردسترس نیست.

منبع:

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.