جمعآوری دوباره نوت ۷
به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ کمیسیون امنیت محصولات مصرفی آمریکا به دنبال تحقیقات در مورد میزان ایمنی این گوشیهاست؛ زیرا حتی تعویض باتریهای نوت 7 هم مشکل این گوشی خطرناک را حل نکرده است.
هفته گذشته گزارشی در مورد آتش گرفتن باتری یک گوشی نوت 7 در جریان یک پرواز از لوییس ویل به بالتیمور منتشر شد.
مالک این گوشی تصریح کرده وی بعد از فراخوان سامسونگ گوشی خود را عوض کرده بود، اما بازهم دچار حادثه شده است.
در ماههای گذشته بیش از 50 گزارش در آمریکا در مورد آتش گرفتن باتری گوشیهای نوت 7 منتشر شد. تداوم این مشکل در ایالاتمتحده و دیگر کشورها باعث شد سامسونگ فراخوانی سراسری برای تعویض باتریهای 2.5 میلیون واحد گوشی نوت 7 منتشر کند؛ اما بعدازاین فراخوان هم کاربران از داغ کردن بیشازحد باتریهای نوت 7 خبر میدهند.
علیرغم همه این مشکلات سامسونگ از سود عملیاتی 7 میلیارد دلاری در سهماهه سوم سال جاری میلادی و فروش 44 میلیارد دلاری محصولاتش خبر داده که البته این میزان فروش نسبت به مدت مشابه سال قبل 5 درصد کاهشیافته است.