about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ اولین سلاح سایبری نیروی هوایی آمریکا، ماه گذشته با نام «کنترل اینترانت نیروی هوایی1» (AFINC) معرفی شد که به‌عنوان خط اول دیوار آتش برای کاهش ترافیک داده‌ها، به داخل و خارج شبکه نیروی هوایی، در بالاترین سطح امنیتی، به کار گرفته می‌شود.
این سامانه شامل 16 دروازه (Gateway) از بیش از 100 نقطه‌ی ورودی شبکه است که جایگزین یا با آن ترکیب شده است. این سامانه همچنین دارای 15 گره‌ی شبکه (Node) برای شبکه‌ی طبقه‌بندی‌شده وزارت دفاع آمریکا با نام اس. آی. پی. آر. نت2 (SIPRNet) است که بیش از 200 نقطه‌ی خدمات انتقال اطلاعات و دو مجموعه مدیریت یکپارچه را شامل می‌شود. مدیریت همه‌ی موارد ذکرشده در بالا بر عهده‌ی گروه عملیاتی شبکه با نام «شبکه عملیاتی اسکادران 326» (26 NOS)، واقع در ایالت آلاباما، است.
کول پاملا وولی (Col Pamela Wooley)، فرمانده گروه عملیاتی فضای مجازی 26 (26th Cyberspace Operations Group)، گفت: «گروه شبکه عملیاتی اسکادران 26 به‌عنوان اولین خط دفاعی شبکه‌ی ما وظیفه‌ی کنترل و مسدود کردن بیش از یک میلیارد دیوار آتش، وب‌گاه و ایمیل مشکوک در هر هفته است. شبکه‌ی ما به‌طور مداوم موردحمله قرار می‌گیرد و وظیفه‌ی این گروه کاهش ترافیک شبکه و حفظ قابلیت اطمینان شبکه است.»
سلاح سایبری جدید نیروی هوایی آمریکا با نام «ارزیابی آسیب‌پذیری فضای مجازی/ شکارچی4» نیز (CVA/H) به‌طور کامل عملیاتی شده است. این سلاح با هدف انجام ارزیابی تهدید درون شبکه‌ی فرماندهی نیروی هوایی آمریکا ایجاد شد. در واقع، این سلاح برای ردیابی و برطرف کردن آسیب‌پذیری‌های شبکه‌ی نیروی هوایی -که مانع انجام مأموریت‌های آن‌ها می‌شود- تولید شده است.
با وجود این‌که به سلاح فوق، ارزیابی آسیب‌پذیری فضای مجازی/ شکارچی لقب سلاح داده‌اند؛ اما در درجه‌ی اول، این فناوری یک سامانه‌ی دفاعی به‌حساب می‌آید.
یکی دیگر از سلاح‌های سایبری نیروی هوایی آمریکا «تجزیه‌وتحلیل دفاع امنیت فضای مجازی5» (CDA) نام دارد. از این سلاح برای کنترل ترافیک داده‌های شبکه‌های ناامن و محافظت نشده استفاده می‌شود تا اطلاعات طبقه‌بندی‌شده با استفاده از آن‌ها، جابه‌جا نشوند. این سلاح با هدف جلوگیری از دسترسی غیرمجاز به «شبکه‌ی اطلاعاتی نیروی هوایی6» (AFIN) است.

______________

1- Air Force Intranet Control
2- شبکه‌ی مخفی پروتکل مسیریابی اینترنت (Secret Internet Protocol Router Network)، شبکه‌ای به‌هم‌پیوسته است که توسط وزارت‌های دفاع و امور خارجه برای انتقال اطلاعات طبقه‌بندی‌شده در یک محیط کاملاً امن استفاده می‌شود.

3- شبکه عملیاتی اسکادران (26th Network Operations Squadron) گروه عملیاتی شبکه واقع در آلاباما و زیرمجموعه‌ی «گروه عملیاتی فضای مجازی 26» است.
4- Cyberspace Vulnerability Assessment/Hunter

5- Cyberspace Defense Analysis

6- Air Force Information Network

 

 

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.