about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

جایگزینی تجهیزات ایرانی در زیرساخت ارتباطی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ معاون شرکت ارتباطات زیرساخت از اجرای پروژه‌های «تجمیع» و «توانا» با تکیه بر دانش بومی و بومی‌سازی فناوری در شبکه زیرساخت ارتباطی کشور خبر داد. با اشاره به برنامه‌های این شرکت برای استفاده از تجهیزات شرکت‌های دانش‌بنیان در شبکه زیرساخت ارتباطی کشور، گفت: برای مثال در قالب پروژه «توانا» با انتخاب پیمانکاران ایرانی و شرکت‌های دانش‌بنیان ساخت تجهیزات مخابرات نوری (DWDM ) اجرایی شد که هم‌اکنون عملیات تحقیق و توسعه و تولید این تجهیزات در حال اجرا است.
وی اجرای این پروژه را در راستای استفاده از دانش بومی و بومی‌سازی فناوری‌های ارتباطی عنوان کرد و اظهار داشت: در همین حال پروژه «تجمیع» در لایه دیتا به عنوان پروژه‌ای برای تأمین نیازهای تجهیزاتی کشور در شرایط تحریم اجرایی شده است.
معاون طرح و توسعه شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: «در این پروژه از ساعت ۱۲ تا ۳ هر شب، نسبت به نصب تجهیزات اقدام شد و لایه IP کشور با اجرای این پروژه برای تأمین نیازمندی‌های کشور آماده بهره‌برداری شد.»
کریمی تأکید کرد: «هم‌اکنون پروژه تجمیع، فاز تکمیلی خود را سپری می‌کند.»
معاون شرکت ارتباطات زیرساخت، همچنین تعریف دو پروژه «تدبیر و امید» را برای تحقق اهداف برنامه پنجم توسعه و آمادگی برای تحقق اهداف برنامه ششم عنوان کرد.
وی گفت: «هدف از اجرای این پروژه‌ها آماده شدن کشور برای ظرفیت ۴ ترابیت در ثانیه در بخش اینترنت و ۲۰ ترابیت در حوزه اینترنت داخل است که طراحی آن از سال گذشته انجام شده است و پیش‌بینی می‌شود در سال آینده بخشی از آن اجرایی شود.»

 

تازه ترین ها
نظارت
1403/12/07 - 19:58- اروپا

نظارت بر دارایی‌های دیجیتال روسیه توسط اتحادیه اروپا

نظارت دقیق بر دارایی‌های دیجیتال مرتبط با نهادهای روسی مورد توجه اتحادیه اروپا قرار گرفت.

اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.