about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

جایگاه اسرائیل در صنایع پویا و خودرو

کارشناسان اسرائیلی به دنبال کشف دلیل اهمیت نقش اکوسیستم اتوتک (autotech) در صنعت آتی خودرو هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان معتقدند که اکوسیستم نوآوری اسرائیل، یکی از کامل‌ترین قطب‌های فناوری در سراسر جهان است. ریشه نقاط قوت فن‌آوری اسرائیل را می‌توان به دلیل برخی دستاوردهای قابل توجه از جمله تبدیل شدن به هشتمین کشور جهان برای پرتاب ماهواره به فضا در مقایسه با اقتصادهای بزرگ‌تری مانند : فرانسه و انگلستان به توسعه فن‌آوری‌های دفاعی آن بازگرداند. این سرمایه‌گذاری‌های مهم دولتی مانند تأثیر برنامه‌های دارپا (DARPA1) روی دره سیلیکون در کالیفرنیا در تحقیق و توسعه به‌وسیله کارآفرینان بخش خصوصی پیگیری و تقویت شده است. امروز، اسرائیل تقریباً 2 برابر میانگین سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) در حوزه تحقیق و توسعه، در 4.5 درصد تولید ناخالص داخلی و در جایگاهی نزدیک به کره جنوبی هزینه می‌کند. تعداد زیادی از محققان، با 17 پژوهشگر تمام‌وقت به ازای هر 1000 نفر شاغل، در مقایسه با 14 نفر در کره جنوبی و 9 نفر در ایالات متحده از این کار پشتیبانی می‌کنند.

فناوری‌های هوش مصنوعی و امنیت سایبری – به عنوان فناوری‌های کلیدی انقلاب «ACES» (خودکار، متصل، برقی و مشترک) در صنایع خودرو و پویایی – به دلیل نیاز به دفاع از زیرساخت‌های مهم الکترونیکی و تجزیه و تحلیل داده‌های جمع‌آوری شده از سوی سازمان اطلاعات اسرائیل بسیار توسعه یافته‌اند. براساس تجزیه و تحلیل مرکز پویایی آینده مکنزی (MCFM)، بازار نرم‌افزار و الکترونیک پویا با رشد 7 درصدی سالانه به یک صنعت 470 میلیارد دلاری تبدیل خواهد شد. پیش‌بینی می‌شود 57 درصد این صنعت تا سال 2030 در زمینه توسعه نرم‌افزار، سنسورها و واحدهای کنترل الکترونیکی (ECUs) باشد؛ زمینه‌هایی که به‌شدت به الگوریتم‌های هوش مصنوعی وابسته هستند و به توانایی‌های امنیت سایبری برای ایجاد امنیت نیاز دارند.

قسمت اعظم توسعه این فناوری‌ها در جهان خودرو برخلاف «OEM»، استفاده از محصول تولیدی یک کمپانی با برند کمپانی دیگر به‌وسیله استارت‌آپ‌ها انجام می‌شود. از سال 2010، بیش از 40 استارت‌آپ پویای اسرائیلی و بیش از 300 استارت‌آپ با برنامه‌های احتمالی در حوزه پویا بودجه سرمایه‌گذاران را دریافت کرده‌اند. این شرکت‌ها از سال 2010 در اراضی اشغالی با رشد قوی 18.4 میلیارد دلاری در صنعت اتوتک سرمایه‌گذاری شده‌اند. در بازه زمانی سال‌های 2010 تا 2013 و 2014 تا 2018 رشد 400 درصدی اتفاق افتاد. درنتیجه اسرائیل، پس از ایالات متحده، چین و بریتانیا و جلوتر از کشورهای قدرتمندی مانند : آلمان و ژاپن در رتبه چهارم قرار گرفت. بیشتر این سرمایه‌گذاری‌ها روی شرکت‌های در حال توسعه فن‌آوری‌های مربوط به رانندگی خودکار و همچنین امنیت سایبری و ارتباط از راه دور متمرکز شده‌اند. مهم‌ترین موفقیت، «Mobileye»، توسعه دهنده دیدگاه کامپیوتری مورد استفاده برای رانندگی خودکار است که  با 15.3 میلیارد دلار در سال 2017 به‌وسیله اینتل به‌دست آمد؛ دیگر شرکت‌های مهم شامل شرکت امنیت سایبری آرگوس (Argus)، توسعه دهنده فناوری‌های امنیت سایبری برای استفاده در صنعت خودرو – که در سال 2013 به‌وسیله چند بازنشسته نظامی تأسیس و  4 سال بعد به قیمت 430 میلیون دلار به‌وسیله «Continental» خریداری شد – و فناوری‌های «Innoviz»، توسعه دهندگان سخت‌افزار و نرم‌افزار رادار لیزری (lidar) برای وسایل نقلیه خودکار با سرمایه‌گذاری 250 میلیون دلاری هستند.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.