about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

درگیری شرکت NSO و فیس‌بوک برسر جاسوسی همچنان ادامه دارد.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ سال گذشته شرکت فیس‌بوک علیه شرکت اسرائیلی اِن‌اِس‌او گروپ (NSO Group) که در حوزه توسعه و فروش ابزارهای جاسوسی و به‌اصطلاح «بدافزار قانونی» فعالیت می‌کند، دادخواستی ارائه داد. گفته می‌شود یک آسیب‌پذیری روز صفر پیام‌رسان واتساپ به ان‌اس‌او فروخته‌شده و این شرکت از آن، جهت نصب جاسوس‌افزار پگاسوس (Pegasus) روی موبایل‌های اهداف خود سوءاستفاده و اقدام به حمله و جاسوسی سایبری علیه دیپلمات‌ها، روزنامه‌نگاران، فعالان حقوق بشر و مخالفان سیاسی کرده است، اگرچه این آسیب‌پذیری در آخرین به‌روزرسانی واتساپ اصلاح‌شده است. 

طبق دادخواست مطرح‌شده علیه ان‌اس‌او، هیچ یک از کارکنان ان‌اس‌او حق دسترسی یا تلاش برای دسترسی به خدمات، پلتفرم‌ها و سیستم‌های رایانه‌ای واتساپ و فیس‌بوک را نداشتند.

پس از ارائه دادخواست، فیس‌بوک اقدام به حذف و بستن اکانت کلیه افراد وابسته به ان‌اس‌او کرده و منتظر تصمیم دادگاه نماند. کاربران برخی فروم‌های اسرائیل و نیز لینکدین به این اقدام فیس‌بوک اعتراض کرده و گفته‌ بودند حساب 98 درصد از کارکنان این شرکت حذف و مسدود شده و حتی اکانت افرادی نیز که ارتباطی به این شرکت ندارند نیز مسدود شده است. 

گای‌برنر (Guy Brenner)، رئیس تربیت کادر شرکت ان‌اس‌او گفته بود پروفایل‌های شخصی‌اش در فیس‌بوک و اینستاگرام توسط بزرگ‌ترین ناقض حریم خصوصی در تاریخ بشر به نام فیس‌بوک مسدود شده است، به این اتهام که در شرکتی به نام ان‌اس‌او کار می‌کند و آسیب‌پذیری‌های موجود در واتساپ را شناسایی و ابزارهای پیشرفته‌ای در اختیار سرویس‌های جاسوسی و دولت‌ها قرار داده‌ است.

پس از گذشت چندین ماه از این درگیری‌ها نیز به‌تازگی شالو هولیو (Shalev Hulio)، بنیان‌گذار شرکت ان‌اس‌او گفته است فیس‌بوک با استفاده از نرم‌افزار فیلتر‌شکن «Onavo Protect» اقدام به جمع‌آوری داده‌های کاربران کرده و در اکتبر سال 2017 نیز دو نماینده این شبکه به شرکت ان‌اس‌او مراجعه کرده و خواستار استفاده از قابلیت‌های پگاسوس برای جمع‌آوری اطلاعات دستگاه‌های آی‌او‌اس و اپل شده‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.