about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

گروه «سافت بانک» تولید ربات معروف خود موسوم به «پپر» را متوقف کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از دیلی‌میل،  گروه «سافت بانک» تولید ربات معروف خود موسوم به «پپر»(Pepper) را متوقف کرده و همچنان به تعدیل نیرو در تجارت رباتیک خود ادامه می‌دهد.

یکی از متخصصان گروه سافت‌بانک گفته است، یکی از دلایل مهم توقف تولید این ربات این است که مردم از آن هوش یک انسان را انتظار دارند و اجابت نشدن خواسته‌های آنها از سوی ربات منجر به عدم رضایت افراد از «پپر» شده است.

ربات پپر هفت سال پیش، در سال ۲۰۱۴ با سر و صدا زیادی راه اندازی شد، اما به نظر می‌رسد که این ربات انسان‌دوستانه به زودی ممکن است از لیست ربات‌ها حذف شود.

پپر که حدود ۱۷۹۰ دلار (۱۲۹۰ پوند) قیمت دارد، در بانک‌ها و خانه‌های سالمندان مشغول به ارائه خدمات بوده و نتوانسته سطح انتظارات صاحبان آنها را برآروده کند.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.