about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ معاون فناوری وزارت ارتباطات امیرحسین دوایی در همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران با بیان اینکه وزارت ارتباطات در نظر دارد تا در قالب برنامه ششم توسعه 60 هزار میلیارد تومان با مشارکت بخش خصوصی سرمایه‌گذاری کند، گفت: ایجاد کریدور علمی و فناوری یکی از برنامه‌های ماست که بالغ‌بر 14 هزار میلیاد ریال سرمایه‌گذاری می‌طلبد.

معاون فناوری وزارت ارتباطات ادامه داد: ایجاد پارک اینترنت اشیاء در کرج با مساحت 20 هکتار، تغییر مأموریت منطقه ویژه پیام که به‌عنوان هاب پستی شناخته می‌شود و ایجاد شهر ICT نمونه ازجمله برنامه‌های توسعه‌ای ما در قالب کریدور است.

او خاطرنشان کرد: وزارت ارتباطات و شورای عالی فضای مجازی برنامه‌های جدی درزمینه رونق پیام‌رسان ایرانی در دستور کاردارند.

دوایی عنوان کرد: دنبال این هستند تا ضوابطی وضع کنند که امکان برای ایجاد مسنجر ایرانی فراهم شود.

معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه در زمینه راه‌اندازی OTT و شبکه‌های اجتماعی داخلی نیز برنامه‌های مشابهی داریم، گفت: سرمایه‌گذاری که برای راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات در سال‌های 92 تا 96 در نظر گرفته‌شده 320 هزار میلیارد ریال است.

او افزود: درحالی‌که پروژه راه‌اندازی پیام‌رسان‌های ایرانی در دستور کار است اما قصد نداریم شبکه پیام‌رسان دولتی ایجاد کنیم.

معاون وزیر ارتباطات همچنین از سهم مساوی ترافیک ارتباطات داخلی و خارجی خبر داد و گفت: امیدواریم تا سال آینده شاهد افزایش سهم ترافیک داخلی ارتباطی به 60 درصد باشیم.

دوایی در مورد میزان سرمایه‌گذاری در حوزه ICT از سال 92 تا 96 نیز گفت: 320 هزار میلیارد ریال معادل 8 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری برای توسعه باند پهن تحت بستر شبکه ملی اطلاعات، در جهت توسعه کسب‌و‌کارهای مرتبط با این حوزه، کاهش میزان ارجاعات خارجی و ایجاد فضایی رقابتی تولید محتوا در داخل کشور، پیش‌بینی‌شده است که حدود دوسوم آن را بخش غیردولتی محقق خواهد کرد.

معاون وزیر ارتباطات در این زمینه به سرمایه‌‌گذاری 11 هزار میلیارد ریالی برای توسعه زیرساخت، 16 هزار و 500 میلیارد ریالی برای نظارت بر طیف امواج فرکانسی، 14 هزار و 500 میلیاردی برای توسعه خدمات روستایی و 11 هزار میلیارد ریالی برای توسعه فناوری فضایی اشاره کرد که حدود 5 هزار میلیارد ریال آن توسط بخش غیردولتی محقق خواهد شد.

تازه ترین ها
تعدیل
1403/12/07 - 21:13- هوش مصنوعي

تعدیل نیرو در آمریکا و تأثیر آن بر هوش مصنوعی این کشور

تعدیل نیرو در آمریکا می‌تواند تحقیقات ایمنی هوش مصنوعی در این کشور را کاهش دهد.

نظارت
1403/12/07 - 19:58- اروپا

نظارت بر دارایی‌های دیجیتال روسیه توسط اتحادیه اروپا

نظارت دقیق بر دارایی‌های دیجیتال مرتبط با نهادهای روسی مورد توجه اتحادیه اروپا قرار گرفت.

اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.