about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

با بالا گرفتن تنش‌های آمریکا و کره ی شمالی، به نظر می‌رسد که تنها راه‌حل پیش روی مقامات کاخ سفید، توسل به عملیات سایبری مخرب، باشد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به عقیده‌ی بسیاری از کارشناسان، سیاست بلند مدت هسته‌ای کره‌ی شمالی، بر علیه سیاست‌های ایالات متحده‌ی آمریکا، به نقطه‌ی اوج خود رسیده است و پیونگ‌یانگ اخیراً، با وجود مبارزه و تلاش پیگیرانه اوباما و ترامپ برای مهار و کنترل برنامه‌ی نظامی این کشور، موشک بالستیک بین‌قاره‌ای خود را با موفقیت آزمایش کرده است.


به جرئت می‌توان، مشکل اساسی کاخ سفید، در مواجهه با تهدیدات روز افزون کره‌ی شمالی را کمبود گزینه‌های قابل اجرا و محدودیت‌های بی شمار پیش روی مقامات آمریکا دانست.


از همین روی، بسیاری از مشاوران دفاعی دولت آمریکا، عملیات سایبری نامتقارن محدود را به دولت این کشور، پیشنهاد می‌دهند و آن را قاطع‌ترین راهکار ممکن در این برهه و شرایط، می‌دانند. تلاش‌های این حوزه، در حال حاضر، ارزش عملیاتی جنگ سایبری در کاستن از سرعت توسعه‌ی برنامه‌ی هسته‌ای کره شمالی را به اثبات رسانده است.


از سوی دیگر، هک برخی زیرساخت‌های کره، از جمله سامانه‌های برق‌رسانی، می‌تواند وقوع تحولاتی چون کودتا، اختلال در ساختار ارتش و جلوگیری از پیشرفت‌های هسته‌ای بیشتر و حتی سقوط رژیم این کشور را سبب شود. به همین دلیل، متخصصان، این راهکار را بهترین گزینه‌ی عملی پیش روی رئیس‌جمهور آمریکا، در مقابل کره شمالی می‌دانند.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.