about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

فرماندهی سایبری امریکا جهت محافظت از شبکه‌های خود از یک پلتفرم جدید استفاده می‌کند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ فرماندهی سایبری ایالات‌متحده برای اولین بار در تاریخ خود، در یک تمرین کاملاً آنلاین از یک پلتفرم جدید آموزش مجازی استفاده می‌کند.

محیط آموزش سایبری پایدار (PCTE) نوعی پلتفرم آموزش سایبری وزارت دفاع آمریکا است و در حال حاضر میزبان بزرگ‌ترین تمرین مجازی فرماندهی سایبری امریکا است.

جان دبلیو موگر (John W. Mauger) مدیر بخش آموزش و تمرین فرماندهی سایبری امریکا اظهار داشت:

زیرساخت‌های حیاتی برای رفاه و دفاع ملی ما بسیار اهمیت دارند. تمرین‌هایی مانند Cyber Flag آمادگی نیروهای سایبری ما در محافظت از این زیرساخت‌ها را حفظ می‌کند. توانایی در آموزش و همکاری با شرکا و متحدان، اصلی‌ترین عامل جلوگیری از حملات سایبری دشمنان به ما است.

تمرین سایبری Cyber Flag 20-2 طی دو هفته، با بیش از 500 نیرو متشکل از 17 تیم سایبری و در 9 منطقه مختلف زمانی در سراسر جهان برگزار خواهد شد. شرکت‌کنندگان از سه کشور متحد خواهند بود. گارد ملی هوایی، گارد ساحلی، مهندسین نیروی زمینی آمریكا، خدمات پستی آمریكا، وزارت انرژی آمریكا و بخش‌های مختلف خدمات سایبری وزارت دفاع امریکا جزء شرکت‌کنندگان این تمرین خواهند بود.

موگر در ادامه افزود:

تمرین Cyber Flag فرصت سالانه‌ای است که به ما این امکان را می‌دهد با آموزش شرکای داخلی و بین‌المللی، برنامه آموزش دفاعی خود را تقویت کنیم. ما به‌عنوان بخشی از فرماندهی سایبری امریکا هیچ‌گاه از مأموریت خود که مقابله با تهدیدات سایبری خارجی است، چشم‌پوشی نخواهیم کرد.

پلتفرم PCTE در ماه فوریه سال 2020 جهت ارزیابی مداوم و توسعه روش‌ها، تاکتیک‌ها و تکنیک‌های سایبری در دنیای حقیقی تحویل نیروهای ویژه سایبری شد. پیش‌ازاین نیروهای سایبری برای سناریوهای خاص آموزش‌های سایبری طراحی می‌کردند که ماه‌ها طول می‌کشید و تنها یک‌بار قابل‌استفاده بود.

اما حالا پلتفرم PCTE با ارائه یک محیط آموزشی مشترک، به نیروهای سایبری این امکان را می‌دهد که محتوای سایبری موجود را در سطح فردی و گروهی و در هرزمانی توسعه داده و چندین بار استفاده کنند.

کول تانیا تروت (COL Tanya Trout) مسئول پلتفرم PCTE در فرماندهی سایبری امریکا اعلام کرد:

پلتفرم PCTE به نیروهای ویژه سایبری این امکان را می‌دهد هم‌زمان با جنگیدن، آموزش هم ببینند. این امر برای آمادگی نیروهای ویژه سایبری ما بسیار اهمیت دارد. پلتفرم PCTE تکرار آموزش در محیط‌های واقعی، پویا و پیچیده را میسر می‌کند.

پلتفرم PCTE همچنین به نیروهای نظامی امریکا این امکان را می‌دهد در صورت بروز یک بیماری همه‌گیر جهانی خود را با آموزش‌های جدید تطبیق دهند. گرچه این پلتفرم در ابتدا به‌صورت محرمانه برای پشتیبانی از تمرین سایبری CF 20-2 طراحی‌شده بود؛ اما سرعت این پلتفرم وزارت دفاع امریکا را مجبور کرد از این پلتفرم در سطح گسترده جغرافیایی استفاده کند. تمام تمرین‌ها در پلتفرم PCTE جز گروه کوچکی که این تمرین‌ها را کنترل می‌کنند و دو گروه دیگر، به‌صورت از راه دور انجام می‌شود.

تروت در ادامه خاطرنشان کرد:

به دلیل استفاده از پلتفرم PCTE، حتی باوجود چالش‌هایی مثل کرونا هم ما قادر خواهیم بود به اهداف عملیاتی و آمادگی سازی خود دست‌یابیم.

موضوع دیگری که پلتفرم PCTE را منحصربه‌فرد می‌کند، نحوه توسعه آن است. نیروی ویژه سایبری در ابتدا در تمرین Cyber Flag سال 2015 طی یک بررسی به لزوم ایجاد یک حوزه سایبری مجازی قابل تکرار و مشترک پی برد و به‌سرعت این الزام را مطرح و راه‌حل‌های فنی برای آن یافت. نیروهای ویژه سایبری با دستیابی و نمونه‌سازی سریع پلتفرم PCTE را آزمایش کردند و از بازخوردهای آن متوجه شدند این پلتفرم برای اهداف عملیاتی آنان مناسب است.

پلتفرم PCTE پنج سال قبل قابل‌شناسایی بود؛ اما با افزایش بودجه‌ریزی و نمونه‌سازی به نسخه چهارم خود رسید و به نیروهای سایبری تحویل داده شد تا از آن استفاده کنند.

تروت در انتها اظهار داشت:

پلتفرم PCTE فراتر از یک پلتفرم آموزشی مشترک و ترکیبی است. این پلتفرم نمونه‌ای از نوآوری نیروهای نظامی ایالات‌متحده و یافتن بازدهی در زمان و هزینه است. دامنه سایبری در دنیای امروز همواره پیچیده‌تر و چالش‌برانگیزترمی شود و ما نه‌تنها برای تهدیدهای امروز بلکه باید برای تهدیدات آینده نیز آموزش ببینیم. پلتفرم PCTE ما را دررسیدن به این هدف کمک می‌کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.