توسعه کیت شکار تهدیدات سایبری برای ایالات متحده و کشورهای شریک
به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این راه حل برای شناسایی و مقابله با فعالیت های مخرب در دولت فدرال ایالات متحده و سایر شبکه های کشورهای شریک برنامه ریزی شده است.
کیت سابرهانت شرکت صنایع هانتینگتون اینگالز
کیت نمونه اولیه که سابرهانت (Saberhunt) نامیده میشود، برای شکار در شبکههای اشتراکی قدیمی، شبکههای ابری یا محیطهای شبکه ترکیبی استفاده میشود.
این پلتفرم از یک معماری ماژولار برای رسیدگی به الزامات امنیت سایبری آینده و حفظ قابلیت همکاری محاسباتی و ذخیرهسازی دادهها برای راهحلهای سفارشیشده مأموریتگرا استفاده میکند.
معماری جمع و جور سابرهانت از طریق کیف های دستی مورد تایید شرکت هواپیمایی قابل گسترش است.
این کیت می تواند در هر زمان به شبکه کاربر پیوند داده شود و توسط کارشناسان به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته پشتیبانی می شود.
شرکت صنایع هانتینگتون اینگالز این کیت را با عیب یابی از راه دور و انبارهای سایبری اجزای سخت افزاری مدولار ارائه می دهد تا تحویل بین المللی را در عرض 72 ساعت حفظ کند.
بهره گیری از تخصص
شرکت صنایع هانتینگتون اینگالز پیشرفتهای بیشتری را برای راهحل ضد تهدید سایبری سابرهانت با مشارکت شرکت دل (Dell Technologies)، گیگامون (Gigamon)، وی ام ور (VMware)، شرکت مهندسی سکیور انترپرایز (Secure Enterprise Engineering) و شرکت وورلد واید تکنولوژی (World Wide Technology Inc) تسهیل خواهد کرد.
گرانت هاگن، رئیس شرکت سایبری، جنگ افزاری و صنایع فضایی هانتینگتون اینگالز، می گوید:
ما بسیار هیجانزده هستیم تا راهحلی نوآورانه ارائه دهیم که تیمهای حفاظت سایبری میتوانند به آن تکیه کنند، صرف نظر از اینکه نیازهای مأموریتشان چگونه تکامل خواهد یافت.
ما تیمی با تخصص گسترده جمع آوری کرده ایم که متعهد به ارائه ابزار مناسب برای عملیات شکار تهدیدات سایبری است.
پروژه های سایبری اخیر شرکت صنایع هانتینگتون اینگالز
نیروی هوایی ایالات متحده سال گذشته یک قرارداد 70 میلیون دلاری با شرکت صنایع هانتینگتون اینگالز برای انجام تجزیه و تحلیل فنی و پیشنهاد پیشرفت هایی برای حمایت از نوسازی سایبری و اولویت های هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی وزارت دفاع ایالات متحده بسته بود.
در سال 2020، این شرکت قراردادی 22 میلیون دلاری برای ارائه خدمات پشتیبانی تحلیلی برای اداره اطلاعات فرماندهی عملیات ویژه ایالات متحده امضا کرده بود.