about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

توسعه پنلهای خورشیدی توسط هوش مصنوعی

بیل گیتس قصد دارد توسط هوش مصنوعی،پنلهای خورشیدی را توسعه دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،اکثر پنلهای خورشیدی توسط چین ساخته شده است، فناوری که از زمان کشف پنلهای سیلیکونی در دهه ۱۹۵۰ تغییر چندانی نکرده است.

بیل گیتس یکی از سرمایه گذارانی است که بر این باور است ، دانش علمی بدست آمده از یک ماده معدنی که حدود ۲۰۰ سال پیش به نام پروسکایت یافت شده است، میتواند به رهبری جدید و کارآمدتر در زمینه انرژی خورشیدی منجر شود.

بزرگترین شرکت خورشیدی آمریکا به نام فرست سولار (First Solar) به تازگی یک استارتاپ فعال در زمینه فناوری پروسکایت را توسعه داده است.

پنلهای خورشیدی سال گذشته نزدیک به ۵ درصد از تولید انرژی آمریکا را به خود اختصاص دادند که نسبت به ۱۰ سال پیش تقریبا ۱۱ برابر شده و برای تامین برق حدود ۲۵ میلیون خانوار کافی میباشد. اما تقریبا تمام ماژولهای خورشیدی که امروزه در تولید برق مورد استفاده قرار میگیرند، از پنل های سیلیکونی معمولی ساخته شده توسط چین تشکیل شده اند.مواد دیگری که میتوان در توسعه پنلهای خورشیدی از آنها استفاده نمود ، مانند گالیوم آرسنید، ایندیوم سلنید مس و تلورید کادمیوم ، میتوانند بسیار گران یا سمی باشند.

شرکتهای بزرگی در سراسر جهان شروع به تجاری سازی پنلهای پروسکایت کرده اند از جمله شرکت کوبیک پی وی (CubicPV) که در شهر ماساچوست و تگزاس مستقر میباشد و از سال 2019 در حال توسعه پنلهای خورشیدی بوده و یکی از سهامداران اصلی آن بیل گیتس میباشد.


به گفته این شرکت ، ماژولهای تولید شده از یک لایه سیلیکونی پایین و یک لایه پروسکایت بالا تشکیل شده اند و کارایی آنها به 30 درصد میرسد. به گفته مدیرعامل فرانک ون میرلو، مزیت شیمیایی پروسکایت و روش ساخت کم هزینه آن از لحاظ اقتصادی مقرون بصرفه میباشد.

وزارت انرژی آمریکا این شرکت را بعنوان شریک اصلی خود در مرکز تحقیقات ماساچوست اعلام کرده بود. در این همکاری قرار است روشهای نوین و فناوری های هوش مصنوعی به کار گرفته شود تا توسعه این پنل ها ارتقا یابد.


به گفته میرلو این پنل ها با دریافت انرژی بیشتر از خورشید، سرعت جهان در مقابله با تغییرات اقلیمی را افزایش میدهد و در دهه آینده، کل صنعت تغییر خواهد کرد. کوبیک پی وی (CubicPV) در حال حاضر به دنبال ساخت کارخانه ویفرهای سیلیکونی ۱۰ گیگاواتی در محلی جدید است.


در اروپا شرکت آکسفورد پی وی (Oxford PV) نیز در حال برنامه ریزی برای شروع ساخت پنلهای خورشیدی میباشد. به گفته دانشگاه آکسفورد، این پنلها بازدهی ۲۸ درصدی دارند و این شرکت در حال توسعه یک پنل چند لایه ای با بازدهی ۳۷ درصد است. شرکت آکسفورد پی وی، در حال ساخت یک کارخانه تولید پنل خورشیدی در براندنبورگ آلمان است.

 

 

 

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.