about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

شرکت کاپلا اسپیس به منظور تأمین ماهواره‌های رادار دیافراگم مصنوعی مورد نیاز نیروی دریایی آمریکا، با این نهاد قرارداد همکاری امضا کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت کاپلا اسپیس (Capella Space)، به تازگی اعلام کرد با نیروی دریایی آمریکا به منظور تأمین رادار دیافراگم مصنوعی (SAR) قرارداد همکاری امضا کرده است. این در حالی است که کاپلا اسپیس هنوز به تعهدات خود برای ارسال ماهواره به فضا عمل نکرده است.

برخلاف ماهواره‌های تصویربرداری الکترونوری فعلی که از شرایط آب هوایی مختلف تأثیر پذیرفته، کیفیت عملکرد آن‌ها به شدت کاهش پیدا می‌کند. ماهواره‌های رادار دیافراگم مصنوعی بدون توجه به نوع آب‌وهوا و روشنایی، تصاویری واضح و باکیفیت ثبت می‌کنند. به علاوه این ابزارها توانایی جمع‌آوری اطلاعات در رابطه با خصوصیت مواد، میزان رطوبت، حرکت دقیق و ارتفاع اجسام را دارند؛ بنابراین امکان بازسازی نقشه‌ای 3 بعدی از یک محیط جغرافیایی را به وجود می‌آورند.

کاپلا شرح داد قصد دارد ماهواره‌های رادار دیافراگم مصنوعی با توان تصویربرداری 0.5 به فضا پرتاب کرده و یک صورت فلکی با توانایی شناسایی هواپیماها یا وسایل نقلیه روی زمین به وجود آورد. با وجود این کاپلا همچنین هیچ یک از 36 ماهواره متعهد شده خود را تاکنون به مدار ارسال نکرده است.

مدیر اجرایی کاپلا در گذشته توضیح داده بود، این شرکت امیدوار بود تا پایان سال 2019 چندین ماهواره را به فضا ارسال کند؛ اما پرتاب اولین ماهواره تا مارس 2020 به تعویق افتاد. همچنین قرار بود تا پایان 2020، شش ماهواره دیگر نیز به فضا ارسال بشوند؛ اما هم‌اکنون پرتاب اولین ماهواره به اواخر سال 2020 موکول شده است و تا آن زمان رادار دیافراگم مصنوعی و فرایند جمع‌آوری تصاویر توسط یک هواپیمای مخصوص انجام می‌گیرد.

بر اساس قرارداد نیروی هوایی، کاپلا علاوه بر جمع‌آوری محتوا، وظیفه تجزیه‌وتحلیل آن‌ها را نیز بر عهده دارد.

پیام بنازاده (Payam Banazadeh)، مؤسس کاپلا گفت:

سازمان‌های دفاعی و اطلاعاتی از داده‌های این شرکت برای اهداف مختلفی استفاده می‌کنند. از جمله این اهداف می‌توان به شناسایی و بازیابی فجایع طبیعی، نظارت بر زیرساخت‌ها و تشخیص تهدیدات احتمالی اشاره کرد. ادامه همکاری ما با این سازمان‌ها نشان می‌دهد که آن‌ها باور دارند خدمات این شرکت نقش مهمی را در تأمین امنیت ملی ایفا می‌کند.

نیروی هوایی آمریکا در نوامبر سال 2019، قرارداد توسعه نرم‌افزار واقعیت مجازی، دفاع موشکی و هوش مصنوعی پیش‌بینی تهدیدات خارجی را با کاپلا امضا کرد. در دسامبر همان سال اداره شناسایی ملی آمریکا (National Reconnaissance Office)، نیز به منظور افزایش تنوع تصاویر مورد استفاده از شرکت‌های تجاری با کاپلا قرار داد بست.

منبع:

تازه ترین ها
عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.