about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

توسعه شبکه 5G هوآوی؛ افزایش نظارت جهانی چین

یکی از مقامات ارشد دیپلماتیک آمریکا، نسبت به توسعه شبکه اینترنت 5G و افزایش نفوذ اطلاعاتی چین در این بستر، هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ راب استریر (Rob Strayer)، مقام برتر سایبری وزارت امور خارجه ایالات‌ متحده، در تازه‌ترین اظهارنظر خود درباره شرکت هوآوی، این غول مخابراتی چینی را تهدید، برآورد کرد و درباره عواقب توسعه فعالیت این شرکت مخابراتی در سراسر جهان، هشدار داد.

وی در این مورد تأکید کرد:

اجازه دادن به هوآوی و دیگر شرکت‌های چینی، برای ساخت شبکه‌های ارتباطی نسل بعدی در کشورهای مختلف، به پکن امکان می‌دهد که نظارت خود را در سراسر جهان گسترش بخشد.

چالش مطرح‌شده ازسوی استریر، بزرگ‌ترین و مهم‌ترین پرونده عمومی است که در آن، یک مقام آمریکایی، در برابر روند توسعه اینترنت 5G، ازسوی شرکت هوآوی قرار می‌گیرد. طرح وی، فشاری مستمر را برای تشدید ممنوعیت فعالیت هوآوی در مناطق و کشورهایی چون: کانادا، بریتانیا، اروپا و سایر نقاط جهان شامل می‌شود.

وی روز چهارشنبه، در اندیشکده مطالعات استراتژیک و بین‌الملل گفت:

کشوری که از داده‌های در اختیارش، برای نظارت بر شهروندان، اعتبار سنجی مردم و زندانی کردن بیش از یک میلیون نفر به دلایل قومی و مذهبی، استفاده می‌کند، قطعاً چنین نفوذی بر شرکت‌های فناوری و مخابراتی خود نیز دارد.

دولت ترامپ، سرگرم بررسی یک دستورالعمل اجرایی است که بتواند فعالیت شرکت‌های مخابراتی چینی را در آمریکا به طور کامل ممنوع کند. این درحالی است که اقدام یادشده نیز به واسطه سیال بودن داده‌ها، نمی‌تواند به طور کامل، امنیت اطلاعات ایالات‌ متحده را تضمین کند.

استریر در این مورد خاطرنشان کرد:

اطلاعات شناور فراوانی در سراسر جهان وجود دارد. جدا کردن شبکه‌های یک کشور، از سراسر جهان و اداره امور به صورت ایزوله، غیرممکن است.

بر اساس ادعای مقامات آمریکایی، دولت چین، می‌تواند با استفاده از موقعیت و دسترسی شرکت هوآوی به شبکه‌های اینترنت 5G -که خود، آن‌ها را توسعه داده است- میلیاردها دلار از مالکیت معنوی را به سرقت برده، یا به پخش بدافزار در شبکه سراسری کشورهای دشمن خود بپردازد.
 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.