توسعه زنجیره تامین آمریکا با چاپگر 3 بعدی
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی زمینی آمریکا (Army Research Laboratory)، قصد دارد زمان موردنیاز برای زنجیره تأمین این کشور را کاهش دهد. به همین منظور، 15 میلیون دلار روی توسعه چاپگر سهبعدی فلز سرمایهگذاری کرده است.
آزمایشگاه یاد شده برای ساخت بزرگترین، سریعترین و دقیقترین چاپگر 3 بعدی فلزات با مرکز ملی علوم تولید (NCMS) همکاری میکند. هدف توسعه قابلیتهای تولید و زنجیره تأمین ارتش در زمینه خودروهای نظامی، بالگرد، دفاع موشکی، مهمات دوربرد و بسیاری موارد دیگر است.
پروژه بالا، بخشی از طرح «پیادهسازی تولید اضافی نیروی زمینی آمریکا» (United States Army’s Additive Manufacturing Implementation Plan) است که به منظور ایجاد ابزارهای نظامی با استفاده از فناوریهای چاپگر 3 بعدی راهاندازی شد.
زمانی که فرآیند ساخت چاپگر یاد شده تکمیل شود در انبارها و آزمایشگاههای ارتش نصب خواهد شد. سپس ارتش و شرکتهای دفاعی برای پشتیبانی از توسعه فناوریها و بسترهای آیندهی ارتش به این تجهیزات دسترسی خواهند داشت.
از چاپگر مذکور میتوان برای طراحی و ایجاد ابزارهایی کاملاً مؤثر و بادوام در دراز مدت بهره گرفت. همچنین مدت زمان و حجم مواد مورد نیاز از مرحلهی تولید تا ورود به بازار به میزان قابلتوجهی کاهش پیدا خواهند کرد.
کارشناسان معتقدند بزرگترین مزیت فناوری یاد شده، افزایش سطح روابط ارتش با بخش خصوصی است. چاپگر مذکور به سادهتر شدن روند کارهای آیندهی هر دوی این بخشها کمک میکند.