توانمندسازی سربازان اسرائیلی در محیطهای عملیاتی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ ارتش اسرائیل، مهارتهایی را با هدف توانمندسازی سربازان اسرائیلی در کاربرد تکنیکها و فناوریهای پیشرفته در محیطهای عملیاتی و برتری در میدان نبرد به آنها ارائه میدهد.
بنا به ادعای یکی از افسران ارتش اسرائیل، با وجود چالشهای زیاد، رژیم صهیونیستی از نظر تحول دیجیتالی پیشرفت قابل ملاحظهای دارد و در مسیر تبدیل شدن به یکی از ارتشهای پیشرو در این حوزه در جهان است.
زیف آفتالیون (Ziv Avtalion)، رئیس شاخه «C4I» اداره تحول دیجیتال ارتش اسرائیل در سخنرانی خود در نشست سایبری و C4I دفاعی اسرائیل گفت که این تغییرات مستلزم توسعه مداوم استانداردها و زیرساختها برای توانمندسازی ارتش در داشتن ارتباط مؤثرتر به زبان دیجیتال است.
آفتالیون اعلام کرد :
«منظور از آینده، 10 تا 20 سال دیگر نیست؛ آینده میتواند حالا باشد، زیرا هر روز چالش پیرامون ما تغییر میکند. این چالش گاهی باعث پیچیدگی واقعیت میشود و نیاز به تحول امری ضروری است. این تحول، 4 بخش دارد : فرآیندهای عملیاتی که باعث میشوند ارتش اسرائیل به شیوهای بهینه با دشمن مقابله کند؛ تبدیل دادهها به دانش و دانش به عملیات؛ دسترسی بیشتر به فرآیندها و رویههای پیچیده؛ و تقویت قابلیتهای دیجیتال فرماندهان در راستای توانمندسازی ارتش برای رسیدن به اهدافش.
به گفته آفتالیون، هدف ارتش اسرائیل ارتباط اشخاص با یکدیگر، در دسترس بودن قابلیتها برای همه در هرجا و هر زمان و ایجاد عوامل تغییر قابل اعتماد و حرفهای برای تزریق تدریجی تحول دیجیتال از فرماندهی رده ارشد به رده تاکتیکی است. بنابراین منظور از ارتباط اشخاص با یکدیگر، ایجاد شبکهای است که تمام افراد حاضر در این فضا بتوانند به آن متصل شوند. ارتش اسرائیل به دنبال ارائه توانایی عملکردی از منظر چندرسانهای به سربازان بهصورت دقیق، سریع، به اندازه کافی و در مواقع موردنیاز است. اما بهروز کردن قابلیتها، کافی نیست.
این افسر اسرائیلی خاطرنشان کرد :
«مدرنسازی و انجام یک فرآیند و بهبود آن بهصورت دیجیتالی - فنی کافی نیست. نکته عاقلانه در واقع انجام فرآیند تحولگرا است، یعنی بهبود روند تا حد مطلوب و تقویت آن با قابلیتهای دیجیتال. ترکیب این تحول به همراه قابلیتهای دیجیتال، چیزی است که تحول و تفاوت چشمگیر را به همراه دارد. ما باید اطمینان حاصل کنیم که زیرساختهایی مدرن داریم که میتوانند دادههای بسیاری مانند سیستمهای ابری پیشرفته، تواناییهای دفاعی و محافظت از شبکهها را به ارمغان بیاورند.»
وی افزود که یکی از مهمترین تغییرات در دنیای تحول دیجیتال، شاید بیپایان بودن دادهها باشد؛ هر چیزی که فرد میپوشد یا میگوید، میتواند اطلاعاتی مهم برای عملکرد فردی دیگر باشد. دادهها باید با فرآیندی مانند : هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و یادگیری عمیق یکپارچه و سپس به دانش تبدیل شوند. اما این کافی نیست؛ بلکه باید این دانش در دسترس سرباز قرار گیرد تا بتواند عملیاتهای پیچیده را در راستای شکست دشمن انجام دهد و این امر باعث مرگ و میر سربازان خواهد شد.
آفتالیون گفت که ارتش اسرائیل، مهارتهایی را با هدف توانمندسازی سربازان در کاربرد تحول دیجیتال در محیط عملیاتی ارائه میدهد؛ درست مانند تحلیلگرانی که در کنار فرمانده هستند و میتوانند سؤالات عملیاتی فرمانده را با اطلاعات در دسترس تبدیل شده به دانش پاسخ دهند.
یک فرمانده که دستیار دیجیتالی دارد، به وی میآموزد که با نیازهای سربازان خود آشنا شود، خدمات صحیح را در دسترس آنها قرار دهد و به نیازهای شخصی هر فرد بهصورت متمرکز و دقیق اهمیت دهد. ارتش اسرائیل، فرآیندهایی را برای ارائه مهارتهای دیجیتالی در همه سطوح، از قدیمیترین تا جدیدترین، شروع کرده است تا فرد بتواند در محیطی که ماشین و انسان با هم زندگی میکنند، عملکرد بهتری داشته باشد.
وی ادامه داد :
«علاوه بر این، ارتش اسرائیل واحدهای مدل را گرفته و آنها را از واحدهای آنالوگ به دیجیتالی تبدیل کرده و توانایی واحدهای مختلف دیگر، تیپها، فرماندهیها و سایر قسمتهای ارتش را برای انجام چنین تحولی اندازهگیری کرده است.»