about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کارشناسان حوزه سایبری در رابطه با آینده این حوزه و فناوری های نوظهور در استرالیا به گفت و گو نشستد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ موسسه سیاست گذاری راهبردی استرالیا کنفرانسی را تحت عنوان «آینده سایبری و فناوری های نوظهور» با حضور کریس پینتر (Chris Painter) مدیر سیاست گذاری امنیت سایبری کاح سفید، دکتر توبیاس فیکین (Tobias Feakin) سفیر امور سایبری در وزارت امور خارجه استرالیا، پروفسور الانور هانتینگتون (Elanor Huntington) استاد دانشکده مهندسی علوم کامپیوتر دانشگاه ملی استرالیا و فرکس هانسون (Fergus Hanson) مدیر مرکز سیاست های بین المللی سایبری (میزبان) برگزار کرد.

این نشست با صحبت های پروفسور الانور هانتینگتون در رابطه با محاسبات کوانتومی و هوش مصنوعی آغز شد. از محورهای اصلی صحبت های این استاد دانشگاه می توان از پیش بینی وی در رابطه با همه گیر شدن محاسبات کوانتومی و هوش مصنوعی نام برد. وی بر این باور است که فناوری های مذکور تقریبا در همه جا فراگیر شده و دولت و نخبگان این کشور نیز در تلاش هستند تا خود را با علم روز و پیشرفت های اخیر تطبیق دهند. استاد دانشگاه ملی استرالیا در بخش دیگری از سخنان خود به خطرات ناشی از محاسبات کوانتومی در حملات سایبری اشاره کرد و اظهار داشت تا باید با عزم ملی و بین المللی در برابر این حملات خصمانه ایستاد.

کریس پینتر در ادامه این اجلاس در مورد تهدیدات سایبری و اتحاد جامعه جهانی سخن گفت. مدیر اسبق وزارت امور خارجه ایالات متحده در مسائل سایبری از نگرانی خود در رابطه با حملات و تهدیدات دولت های سرکش صحبت کرد و اظهار داشت که قوانین بسیاری در این زمینه در امریکا مقرر شده اما بسیاری از کشورها نسبت آن ها بی اعتنا بوده و یا از آنها بی اطلاع هستند که باعث افزایش آسیب پذیری می شود. وی در ادامه افزود: «همان طور که پیشرفت های شگرفی در زمینه های متعدد فناوری اتفاق می افتد برای امنیت و حراست از این فضا نیز باید قوانینی وضع شود که این مهم نیازمند اتحاد بین المللی است. مدیر سیاست گذاری های سایبری کاخ سفید اذعان داشت:

تهدیدات سایبری امروز دیگر یک مسئله فنی به شمار نمی رود، بلکه باید به آنها نگاهی دیپلماتیک داشت. فضای سایبری امروز با 5 یا 10 سال گذشته تفاوت یسیار زیادی داشته و بنابراین باید توجه ویژه ای به مسائل مربوط به آن داشت. اکنون نیازمند ایجاد سازمانی بین المللی برای نظارت به فضای سایبری هستیم که توانایی قانون گذاری در این سطح را داشته باشد.

دکتر توبیاس فیکین نیز در همین راستا به نقش سازمان ملل در حل و فصل مائل بین المللی اشاره کرد. وی گفت: بسیاری از صحبت و مشکلات در این سازمان بی نتیجه به پایان می رسد و دلیل اصلی آن عدم اتحاد بین المللی است. مشکل دیگری که سازمان بین المللی نظارت بر فضای سایبری با آن مواجه خواهد بود عقب ماندن از سرعت بالای پیشرفت فناوری است. وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در رابطه با دخالت روسیه در انتخابات فرانسه و امریکا گفت:

دخالت های روسیه، امروز برای همه آشکار شده دو کشور های دیگر نیز مکانند ایرران و آلمان نیز جز کشورهای مداخله گر و متخاصم به شمار می روند.

تازه ترین ها
اشتباه
1403/10/24 - 09:35- هوش مصنوعي

اشتباه خنده‌دار هوش مصنوعی گوگل / بچه فیل کف دست جا می‌شود!

قابلیت هوش مصنوعی AI Overview گوگل که خلاصه‌ای از نتایج وب درمورد موضوع خاصی را ارائه می‌کند و به سؤالات پاسخ مستقیم می‌دهد، در اشتباهی جدید تصویری نمایش داده که بچه فیل کوچکی را نشان می‌دهد. این بچه فیل کف دست انسان جا شده است.

قوانین
1403/10/24 - 09:32- سایرفناوری ها

قوانین اتحادیه اروپا برای پلتفرم‌های آنلاین اجرا می‌شوند

معاون اجرایی کمیسیون اتحادیه اروپا در امور تکنولوژیک، امنیت و دموکراسی، از اجرای مداوم قوانین برای پلتفرم‌های آنلاین خبر داد.

تحریم
1403/10/24 - 09:28- سایرفناوری ها

تحریم کاربران ایرانی توسط گوگل؛ صدای پای ترامپ می‌آید

ابتدا گوگل اقدام به مسدود کردن حساب کاربران ایرانی در گوگل آنالیتیکس کرد و حالا سایت ایسوس هم به IP ایران اجازه دسترسی نمی‌دهد.