about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

تنها تلفن همراه هوشمند دوستدار طبیعت طراحی شد

باشگاه خبرنگاران/این گوشی دارای نرم افزار پایه اندروید، دارای یک دوربین هشت مگاپیکسلی و صفحه نمایش لمسی 4.3 اینچی است. 

گفتنی است، این گوشی با استفاده از مواد معدنی موجود در کشور جمهوری دموکراتیک کنگو و مونتاژ تلفن همراه در یک کارخانه چینی ساخته شده است.  
بررسی‌ها نشان می‌دهند، ممکن است دوربین گوشی خیلی قدرتمند و چشمگیر نباشد و یا حالت لمسی صفحه نمایش آن خیلی هوشمند نباشد اما سازندگان گوشی هوشمند جدید ادعا می‌کنند آن می‌تواند به رقابت با مارک‌های بزرگ گوشی‌های هوشمند در دنیا به دلیل اجزای سازنده دوستدار طبیعت و محیط زیست خود بپردازد.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.