about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گفته کارشناسان، تمرکز ارتش رژیم صهیونیستی روی آموزش‌های سایبری در مناطق حاشیه‌ای فلسطین اشغالی است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ کارشناسان ادعا کردند که تمرکز ارتش رژیم صهیونیستی روی آموزش‌های سایبری در مناطق حاشیه‌ای فلسطین اشغالی است.

محققان در آمارهای خود مدعی شدند که ۷۵ درصد ورودی‌ها به واحد ۸۲۰۰، سازمان اطلاعاتی در ارتش رژیم صهیونیستی، از 3 دهک بالای اسرائیل بوده و این موضوع ارتش را نگران کرده است.

به همین دلیل، ارتش رژیم صهیونیستی در حوزه سایبری به سمت آموزش و ایجاد علاقه در مدارس حرکت کرده تا بتواند دهک‌های دیگر را نیز علاقه‌مند به ورود به این یگان اطلاعاتی کند؛ بدین معنا که کودکان را از سنین پایین در مدرسه آموزش می‌دهند تا بعدها به یک جاسوس سایبری خوب تبدیل شوند

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.