تلاش شرکت آلفابت برای حریم خصوصی آمریکا
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ در همین راستا خبرگزاریهای رویترز و The Verge گزارش دادند که سخت گیریهای تحویل هواپیماهای بدون سرنشین به افراد و شناسههای کنترل از راه دور ( remote ID) کاهش یافته و هشدار داده است که ممکن است “عواقب ناخواسته” ای برای حریم خصوصی تک تک افراد داشته باشد. برای جزئیات بیشتر تلاش شرکت آلفابت برای حریم خصوصی آمریکا با ما همراه باشید.
این شرکتها استدلال کردهاند که الزام به استفاده از شناسههای از راه دور امکان تفکیک “اطلاعات حساس” در مورد پروازهای هواپیماهای بدون سرنشین و کاربران آنها را فراهم میکند (مانند محل زندگی مردم یا محتوای بستههای پستی که برای آنها ارسال میشود) . این شرکت گفت، شناسههای از راه دور شبکه مبتنی بر اینترنت در برابر این نوع نفوذ حریم خصوصی محافظت میکند و در ادامه نیز ادعا کرده که آمریکاییها این جاسوسی احتمالی را در “تحویل بستههای پستی” خود قبول نمیکنند.
مشکل فقط این نیست!
از طرف دیگر شرکت آلفابت ادعا کرد که این قانون جدید در مقیاس بزرگ، شناسههای پخش و ایجاد سیستم کنترل ترافیک هواپیماهای بدون سرنشین را دشوار میکند. به ادعای آنها مدیریت ترافیک برای صنعت هواپیماهای بدون سرنشین امری بسیار حیاتی است که سنگ بنای آن استفاده از شناسه شبکه است پس قوانین FAA (فدراسیون هوانوردی آمریکا) برای تطابق با این مسئله نیاز به “تکامل” دارد. این آژانس تأکید کرده است که سیستم ID از مسائل “اساسی و اولیه” است که در آن سازندگان هواپیماهای بدون سرنشین 18 ماه فرصت دارند تا فناوری ID خود را توسعه دهند و به تأیید برسند.
شاید شما هم کمی گیج شده باشید اما واقعیت این است که اوضاع قوانین حریم خصوصی آمریکا کمی پیچیدهتر است. فدراسیون هوانوردی آمریکا به دلیل تعدادی از مشکلات بالقوه (از جمله پوشش غیر قابل اعتماد شبکه تلفن همراه و احتمال نقض دادهها در شرکتهای مخابراتی و شخص ثالث) استراتژی خود را از شناسههای شبکه به شناسههای از راه دور یا ریموت تغییر داد که این موضوع میتواند چالشهای هواپیماهای بدون سرنشین را ایجاد کند و حریم خصوصی را به خطر بیاندازد. این مشکلات با شناسههای شبکه نیز برطرف نمیشود، اما حداقل نشان میدهد که هیچ یک از گزینههای فعلی ایده آل نیست.