about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

ژاپن و ناتو در زمینه‌های اطلاعات نادرست و فضا همکاری نزدیک‌تری خواهند داشت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ژاپن و ناتو در حال آماده‌سازی سند جدیدی برای تقویت همکاری خود در زمینه‌هایی از جمله اطلاعات نادرست و فضای بیرونی با در نظر گرفتن چین و روسیه هستند.

به گفته منابع، توکیو امیدوار است تا زمان سفر فومیو کیشیدا (Fumio Kishida)، نخست وزیر ژاپن، به نشست سران ناتو در لیتوانی در ماه ژوئیه سال جاری، این سند را منتشر کند.

کیشیدا در ژانویه امسال با ینس استولتنبرگ (Jens Stoltenberg)، دبیر کل ناتو در جریان سفرش به ژاپن گفتگو کرد.

براساس بیانیه مشترکی که پس از دیدار آنها منتشر شد، رهبران 2 طرف توافق کردند که همکاری فعلی ژاپن و ناتو را ارتقا دهند که منعکس کننده چالش‌های یک دوره جدید است.

در این بیانیه همچنین بر اهمیت تعمیق همکاری در زمینه‌هایی مانند فضای ماورای جو، فناوری‌های حیاتی و نوظهور و مبارزه با اطلاعات نادرست تأکید شده است.

یک مقام ارشد وزارت خارجه ژاپن گفت :

«ناتو در مقابله با اطلاعات نادرست پیشرفت کرده و ما می‌خواهیم همکاری را تقویت کنیم.»

سند برنامه‌ریزی شده بین ژاپن و ناتو یک برنامه مشارکت شخصی شایسته (ITPP) است که جایگزین برنامه مشارکت و همکاری فردی (IPCP) موجود خواهد شد.

در حالیکه برنامه مشارکت و همکاری فردی دفاع سایبری و امنیت دریایی را به عنوان زمینه‌های همکاری اولویت‌دار فهرست می‌کند، برنامه مشارکت شخصی شایسته حوزه‌های جدیدی از همکاری مانند امنیت را اضافه می‌کند.

با شروع جنگ روسیه و اوکراین، ژاپن بر همکاری با ناتو تأکید کرد و گفت که اوضاع امنیتی در اروپا و منطقه هند و اقیانوس آرام به هم مرتبط هستند.

کیشیدا در ژوئن سال گذشته در نشست ناتو در اسپانیا شرکت کرد و اولین نخست وزیر ژاپن شد که در کنفرانس سطح بالای ناتو شرکت کرده است.

ناتو همچنین در حال بررسی ایجاد یک دفتر ارتباطی در ژاپن است که این کشور آسیایی را شریک خود بداند.

در پشت اقدامات برای تعمیق همکاری بین 2 طرف، روسیه و چین قرار دارند که به طور فزاینده‌ای رفتار هژمونیک از خود نشان دهند.

ناتو در مفهوم راهبردی خود که سال گذشته بازنگری شد، اقدامات چین را به عنوان چالش توصیف کرد. استولتنبرگ از چین به دلیل انتشار اطلاعات نادرست انتقاد کرده است.

به گفته یکی از مقامات وزارت امورخارجه ژاپن، تهاجم روسیه باعث شد که اروپا برداشت خود از چین را تغییر دهد. وی خاطرنشان کرد :

«ما می‌خواهیم روابط همکاری خود را بیشتر تقویت کنیم.»

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.