about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

واحد تفنگداران دریایی آمریکا قصد دارد سیستم قابل‌حمل هدف‌گیری خود را به قطب نمای دیجیتالی مجهز کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ واحد فرماندهی سامانه‌های تفنگداران دریایی آمریکا (Marine Corps Systems Command)، به تازگی اعلام کرد در حال توسعه نوع جدیدی از سیستم‌های هدف‌گیری قابل‌حمل (CLRF) بر پایه موقعیت‌یاب جغرافیایی (GPS) است. این ابزار به سربازان امکان می‌دهد موقعیت دشمن را در میدان نبرد شناسایی کنند.

ابزار هدف‌گیری قابل‌حمل یاد شده «CLRF-IC» نام دارد و با استفاده از الگوریتم‌های مختلف موقعیت دشمن را نشانه‌گذاری می‌کند. سپس اطلاعات را به سامانه توپخانه‌ها یا دیگر انواع پشتیبان آتش ارسال می‌کند. واحد مذکور قصد دارد فناوری‌های جدیدی را در این ابزار به کار گیرد. برای نمونه این اقدام باعث می‌شود توانایی مغناطیس دیجیتال واقع در آن تقویت گردد. این تغییر پیکربندی، زمان و میزان تحرک مورد نیاز در هنگام استفاده از آن را تا حد فراوانی کاهش می‌دهد.

جف نبل (Jeff Nebel)، رهبر گروه هماهنگی پشتیبانی آتش واحد فرماندهی سامانه‌های تفنگداران دریایی گفت:

تأثیرات میدان مغناطیسی محیطی در گذشته باعث می‌شد تا اپراتور مجبور باشد به صورت پیوسته از جهات و ارتفاع‌های مختلف، هدف را بررسی کند تا سیستم کالیبره شود. چیزی که ما در سامانه مورد بحث اضافه می‌کنیم یک قطب نمای مغناطیسی دیجیتالی است؛ بنابراین کاربر تنها نیاز دارد آن را به چپ و راست و بالا و پایین حرکت و برای چند دقیقه به این کار ادامه دهد. درست مانند همان کاری که شما با تلفن هوشمند خود می‌کنید.

از دیگر ویژگی‌هایی که به سیستم قابل‌حمل CLRF-IC اضافه می‌شود، امکان ثبت تصویر و ویدئو و ارسال آن‌ها به مرکز فرماندهی است. این کار به شناسایی بهتر دشمنان کمک می‌کند.

سیستم CLRF-IC نسبت به نسل گذشته‌ی خود از وزن کمتری برخوردار بوده و از سرعت انتقال اطلاعات بیشتری بهره می‌برد. همچنین امکان استفاده از آن در هرگونه شرایط نوری و آب و هوایی نیز وجود دارد.

از طرفی برنامه‌ای کاربردی برای آن توسعه پیدا کرده که شیوه‌ی استفاده و مسائل فنی آن، شرح داده شده، به صورت الکترونیکی در اختیار اپراتورها قرار می‌گیرد.

نبل شرح داد که تولید نمونه نام برده، تا چند ماه دیگر آغاز خواهد شد. همچنین مدل کاملاً عملیاتی آن، در اوایل 2021 آماده بهره‌برداری می‌شود.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.