تقویت بازار جهانی نرمافزار سازمانی به کمک هوش مصنوعی
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ عبدالله السوها (Abdullah Al-Swaha)، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عربستان سعودی گفت که هوش مصنوعی مولد قرار است بازار جهانی نرمافزار سازمانی را از یک تریلیون دلار در حال حاضر به 14 تریلیون دلار تا سال 2030 افزایش دهد.
السوها در مجمع سرمایهگذاری فرانسه-عربستان در پاریس توضیح داد که رشد گسترده هوش مصنوعی مولد فرصت قابل توجهی برای همکاری بین عربستان سعودی و فرانسه خواهد بود.
وی افزود :
«این یک فرصت بیسابقه برای هر 2 کشور است تا دست به دست هم بدهند و ببینند چگونه میتوانیم استعدادها و فناوریهایی را که به ما ثابت کردهاند بزرگترین تساویکننده اجتماعی و اقتصادی هستند، 2 برابر کنیم. از آغاز چشمانداز 2030، فناوری و بازارهای دیجیتال عربستان به 40 میلیارد دلار افزایش یافته و یکی از بزرگترین و سریعترین بازارهای در حال رشد در جهان است.»
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عربستان با اشاره به اینکه نیروی فناوری این کشور به 340 هزار نفر افزایش یافته، مدعی شد که اگر این آمار را با منطقه یورو همتراز فرض کنیم، عربستان سومین تمرکز نیروی فنی در منطقه یورو خواهد بود.
در مورد توانمندسازی زنان، این کشور در علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات از 7 درصد به 33 درصد افزایش یافته است.
السوها خاطرنشان کرد :
«شما در مورد فرستادن اولین زن فضانورد مسلمان عرب به ایستگاه فضایی بینالمللی صحبت میکنید که الهامبخش بیش از یک میلیارد زن روی زمین است. اینها اثباتی هستند که نشان میدهد چگونه ریاض در حال ظهور به عنوان قطب بزرگ فناوری بعدی در سطح جهان است.»
این انجمن به مسائل مهم در بخشهای مختلف میپردازد تا فرصتهای سرمایهگذاری جدید را برای استارتآپهای فناوری و کارآفرینی ایجاد کند؛ فرصتهای سرمایهگذاری قابل توجهی در گردشگری، فرهنگ، فناوری و انرژی پاک در میان مقامات ارشد سعودی و فرانسوی مورد بحث قرار گرفته است.
خالد الفالح (Khalid Al-Falih)، وزیر سرمایهگذاری عربستان سعودی، رهبری یک هیئت بلندپایه را در این مجمع برعهده دارد تا بر تعهد ریاض به تقویت روابط دوجانبه و بررسی فرصتهای جدید تأکید کند.
از طریق این تعاملات، هر 2 طرف قصد دارند راههای جدیدی را باز کنند، رشد اقتصادی را پیش ببرند و روابط 2جانبه را تقویت کنند.
این مجمع، جدیدترین از مجموعه تعاملات سطح بالای فرانسوی-سعودی در سال گذشته است که برای تقویت مشارکت دوجانبه طراحی شده است.