about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

تغییر رویکرد تحقیق و توسعه ارتش ژاپن

کشور ژاپن با توجه به تهدیدات جدید موجود در فضای سایبری، تصمیم گرفت تا اولویت‌های تحقیق و توسعه نظامی خود را تغییر دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ وزارت دفاع ژاپن به تازگی اعلام کرد با توجه به شرایط و تهدیدات امنیتی جدید، در حال تجدیدنظر در اولویت‌های تحقیق و توسعه خود است. حوزه‌های جدیدی مانند فضا، فضای سایبری و الکترومغناطیسی برای نگرانی وجود دارد که باعث شد در اولویت‌های گذشته مانند دریا، هوا و زمین تجدیدنظر شود.

هیروکوزا هاکازونو (Hirokazu Hokazono)، جانشین کمیسر، دانشمند ارشد دفاعی سازمان لجستیک، فناوری و اکتساب وزارت دفاع ژاپن توضیح داد قدرت‌های منطقه‌ای مانند چین در حال معرفی فناوری‌های جدیدی برای حوزه‌های عملیاتی یاد شده هستند و ژاپن باید موقعیت خود را در آن‌ها حفظ کند.

هاکازونو ادامه داد، نیروی دفاع داخلی ژاپن باید خود را به یک نیروی دفاعی چند دامنه‌ای تبدیل کند. همچنین توانایی‌های اتحاد ژاپن و آمریکا به منظور مقابله با تهدیدات باید بهبود پیدا کند. به همین منظور تمرکز بخش تحقیق و توسعه ارتش باید بر رویکرد قابلیت گرا متمرکز شود که به ارزیابی خطرات می‌پردازد.

6 اولویت اول بخش تحقیق و توسعه ارتش باید شامل موارد زیر باشد:

سایبر: تمرکز باید روی تقویت دوام سایبری، شبیه‌سازی و آموزش سایبری با دقت بالا، شناسایی آسیب‌پذیری‌ها و حملات سایبری و نرم‌افزارهای مقاوم در برابر تهاجم‌ها قرار داشته باشد.

فناوری‌های زیرآب: وزارتخانه به دنبال تقویت تجهیزات بدون سرنشین زیردریا و سطح آب است. این تجهیزات به موقعیت‌یاب جغرافیایی وابسته نبوده و با سامانه‌ای که مسیریابی و ناوبری را با دقت بالایی انجام می‌دهند، فعالیت می‌کنند. همچنین ارتباطات و همکاری بهتر گروه‌های با و بدون سرنشین را ارائه می‌دهند.

طیف الکترومغناطیسی: به منظور دستیابی به برتری، سرمایه‌گذاری تحقیق و توسعه روی لیزرهای حالت‌جامد برای ارتباطات، استفاده از متا ماده‌ها برای بازتاب فرکانس‌های رادیویی و اختلال مادون‌قرمز و سلاح‌های انرژی هدایت شده، تمرکز می‌شود.

فناوری هایپرسونیک: ژاپن باید توسعه موتر اسکرم‌جت (scramjet)، تقویت سامانه‌های هدایتی و حفاظت حرارتی متمرکز شود.

اطلاعات، نظارت و شناسایی: ژاپن کشوری متشکل از 7 هزار جزیره کوچک و بزرگ است؛ بنابراین آگاهی موقعیتی از فضا و دریا برای آن اهمیت بالایی دارد. اهمیت به اشتراک‌گذاری اطلاعات به صورت روزافزون افزایش می‌یابد و قابلیت آن‌ها باید بهبود پیدا کند. در نتیجه اولویت‌های این بخش روی توسعه رادارهای ماورای فرا-افق (over-the-horizon)، رادارهای استاتیک چندگانه پیشرفته (multi-static radars) و تقویت سیگنال و سامانه شناسایی و ردیابی خودکار با دقت بالا قرار دارد. سامانه‌های شناسایی خودکار روی قایق‌های بزرگ نصب می‌گردند.

شبکه‌های عملیاتی: ژاپن به ارتباطات بی‌سیم با تأخیر کم، امنیت و توان بالا نیاز دارد. فناوری 5G می‌تواند این قابلیت را ارائه بدهد. همچنین ارتباطات از طریق رمزنگاری کوانتومی نیز در این زمینه کاربردی خواهد بود.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1403/10/24 - 08:32- امنیت زیرساخت

همکاری ترند میکرو و اینتل برای مقابله با تهدیدات سایبری

شرکت ترند میکرو از همکاری جدید خود با اینتل خبر داد. این همکاری به‌منظور کمک به مشتریان سازمانی مشترک طراحی شده تا سیستم‌های حیاتی خود را در برابر تهدیدات مخفیانه مانند بدافزارهای بدون فایل و باج‌افزارهای پیشرفته محافظت کنند.

حمله
1403/10/24 - 08:19- جرم سایبری

حمله سایبری به دانشگاه آیندهوون؛ توقف آموزش در قلب صنعت تراشه

دانشگاه هلندی تحت حمایت هولدینگ ای اس ام ال که در جنگ تراشه آمریکا-چین موثر است، پس از حمله سایبری کلاس‌ها را متوقف کرد.

حمله
1403/10/24 - 07:44- جرم سایبری

حمله مجدد هکرهای روسی به زیرساخت‌های ایتالیا

پس از بازدید زلنسکی از ایتالیا، هکرهای طرفدار روسیه موسوم به «NONAME057» دوباره ایتالیا را هدف قرار دادند.