about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

تعطیل شدن بزرگ ترین فروشگاه وب تاریک دنیا

دارک مارکت، بزرگ ترین فروشگاه وب تاریک دنیا طی یک عملیات بین المللی توسط پلیس آلمان تعطیل شد و به حالت آفلاین درآمد.


پلیس آلمان، فرد 34 ساله استرالیایی که مظنون به مدیریت این فروشگاه غیر قانونی بود را دستگیر کرد و بیش از 20 سرور مربوط به این فروشگاه را از کار انداخت.


طبق گفته یوروپل (یک سازمان اجرای قانون در اتحادیه اروپا)، دارک مارکت پیش از بسته شدن، میزبان 500000 کاربر و 320000 تراکنش مالی بود. 


در این فروشگاه وب تاریک هر چیزی اعم از دارو، پول های تقلبی، کارت های بانکی سرقت شده و بدافزار معامله می شد. طبق برآورد های یوروپل، نرخ مبادلات روزانه در این فروشگاه 140 میلیون یورو بود. (ترکیبی از 4650 بیت کوین و 12هزار و 800 ارز دیجیتال مونرو)


مسئولین اروپایی در نظر دارند تا با استفاده از سرور های دارک مارکت در اوکراین و مولداوی، تحقیقات لازم را در مورد خریداران و فروشندگان این فروشگاه انجام دهد. غیر فعال کردن کردن دارک مارکت تنها بخشی از نتایج تحقیقات صورت گرفته در مورد شرکت میزبان وب Cyberbunker بود. 


Cyberbunker در گذشته میزبان سرورهایی از The Pirate bay و WikiLeaks بود و اگر دارک مارکت نیز جزو این دسته باشد، می توان به روند تحقیقات و غیر فعال کردن فروشگاه های غیر قانونی دیگر نیز امیدوار بود.
نیرو های پلیس از کشور های مختلفی مانند استرالیا، آمریکا و چندین کشور اروپایی دیگر در این عملیات بین المللی شرکت داشتند.

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.