تصمیم نیجریه برای ساخت آزمایشگاه امنیت سایبری در سال 2024
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ آژانس ملی توسعه فناوری اطلاعات (NITDA) نیجریه اعلام کرد که این آژانس با مؤسسه قانونی و بازپرس تقلب معتبر نیجریه (CIFCFIN) برای ایجاد یک آزمایشگاه امنیت سایبری در سال آینده همکاری خواهد کرد.
کاشیفو اینووا (Kashifu Inuwa)، مدیر کل آژانس، این موضوع را هنگام دیدار با ایلیاسو گاشین باک (Iliyasu Gashinbak)، رئیس مؤسسه قانونی و بازپرس تقلب معتبر نیجریه و تیمش در مقر آژانس ملی توسعه فناوری اطلاعات مطرح کرد.
به گفته اینووا، این همکاری برای ترویج پزشکی قانونی دیجیتال، تقویت اکوسیستم فناوری و کاهش جرایم سایبری در فضای دیجیتال ضروری بود.
وی افزود که مجرمان سایبری به خوبی در تحقیقات، فناوری اطلاعات و ابزارهای قدرتمند برای انجام حملات سرمایهگذاری کردهاند و انجام اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با آنها غیرقابل مذاکره است.
سرمایهگذاری در آزمایشگاه امنیت سایبری
اینووا ضمن اشاره به اینکه آژانس علیرغم سرمایهگذاریهای خود در سایر زمینهها در حوزه امنیت سایبری کار خاصی انجام نداده است، گفت :
«ما در فناوریهای دیگری مانند آزمایشگاه ساخت دیجیتال (FABLAB 1.0) و آزمایشگاههای دیگر در سراسر کشور سرمایهگذاری کردیم، اما هنوز یک آزمایشگاه امنیت سایبری ایجاد نکردهایم. ما به این فکر میکنیم که این مرکز در کجا واقع خواهد شد، اما نیاز داریم که همه ذینفعان مربوطه بخشی از آن باشند تا طراحی و اجرای این مرکز به سرعت انجام شود. سرمایهگذاری آژانس ملی توسعه فناوری اطلاعات در این پروژه از سال آینده انجام میشود، این مرکز به عنوان آزمایشگاه پزشکی قانونی نامگذاری نمیشود، اما امنیت سایبری را نیز برای پوشش سایر حوزههای مهم مورد علاقه در فهرست خود گنجانده است.»
رئیس آژانس ملی توسعه فناوری اطلاعات تأثیر خطرناک جرایم سایبری بر اقتصاد کشور، سازمانها و افراد را محکوم کرد و از این رو نیاز به ایجاد ظرفیت برای محافظت در برابر عوامل بیوجدان است.
وی همچنین خاطرنشان کرد که برخی سازمانها نیاز به اطمینان از امنیت سایبری را در حین توسعه خدمات دیجیتالی خود که به حملات کلاهبرداران اینترنتی دامن زده است، توجه نمیکنند.
این مقام نیجریهای اظهار داشت :
«ما همیشه باید در هر کاری که انجام میدهیم با در نظر گرفتن امنیت طراحی یا دیجیتالی کنیم زیرا این تنها راهی است که میتوانیم ایمن باشیم. آژانس ملی توسعه فناوری اطلاعات در اتخاذ اقدامات حیاتی در جهت حفاظت از فضای سایبری از طریق ایجاد آگاهی، ظرفیتسازی و زیرساختها فعال بوده است. اگرچه ما در این زمینه کم تلاش میکنیم، اما میدانیم که نمیتوانیم در انزوا موفق شویم، این توضیح میدهد که چرا از همکاریها و مشارکت با سهامداران کلیدی و سایر کشورهای مستقل برای دستیابی به بهترین نتیجه استقبال میکنیم.»
به گفته اینووا، برنامههای آموزشی مختلفی در زمینه امنیت سایبری در وزارتخانهها، ادارات و آژانسها (MDAs) برگزار شده و هزاران نفر نیجریهای تاکنون در پلتفرمهای آکادمی سیسکو و کورسرا آموزش دیدهاند.
در عین حال، گاشین باک (Gashinbak)، رئیس آژانس با مؤسسه قانونی و بازپرس تقلب معتبر نیجریه، از آژانس ملی توسعه فناوری اطلاعات درخواست کرده تا از کامپیوترهای کالج پزشکی قانونی نیجریه و محققین تقلب (NCFFI)، کمک فنی برای استقرار پلتفرمهای ترکیبی پورتال و آموزش الکترونیکی و همچنین طرحهای تحصیلات تکمیلی و برنامههای بورسیه استفاده کند.
او گفت که این مؤسسه متعهد به انجام وظایف خود در راستای موفقیت خواهد بود.