تشکیل شورای اجرایی امنیت سایبری در منطقه آسیا اقیانوسیه توسط آمریکا (قسمت دوم)
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ شرکت مایکروسافت بهتازگی یک شورای اجرایی امنیت سایبری در منطقه آسیا اقیانوسیه تشکیل داده و مدعی شده این کار را با هدف ایجاد یک کانال ارتباطی قوی برای رسیدگی به تهدیدات سایبری و به اشتراکگذاری بهترین شیوههای امنیت سایبری در کشورهای شرکتکننده انجام داده است.
این شرکت آمریکایی در اطلاعیهای گفت:
این شورا متشکل از 15 نماینده از مقامات دولتی، سیاستگذاران، رگلاتورها، سهامداران صنایع و افراد تأثیرگذار کشورهای برونئی، اندونزی، کره، مالزی، فیلیپین، سنگاپور، تایلند و با حمایت متخصصان امنیت سایبری مایکروسافت قصد دارد همکاری بخشهای عمومی و خصوصی در زمینه امنیت سایبری را تقویت کند.
شری ان جی Sherie Ng مدیرکل روابط عمومی شرکت مایکروسافت در منطقه آسیا اقیانوسیه گفت:
مأموریت مشترک ما ایجاد یک ائتلاف قوی، برای تقویت دفاع امنیت سایبریمان است.
شرکت فناوری مایکروسافت در ادامه افزود:
این مجموعه تعهد قابلتوجهی در جهت تقویت مشاركت بخشهای عمومی و خصوصی در حوزه امنیت سایبری دارد، ضمن اینکه اشتراك گستردهتری از اطلاعات تهدید را ترویج میکند تا برای واکنش به حوادث بتوان موقعیت بهتری داشت.
دکتر حاجی امیرالدین عبدالوهاب از مدیران اجرایی امنیت سایبری مالزی گفت:
این ائتلاف قطعاً با برقراری مشارکت قویتر با رهبران صنایع و شرکتکنندگان به ما امکان میدهد وضعیتهای امنیتی خود را تقویت کرده و با جرائم اینترنتی مقابله کنیم.
مایکروسافت مدعی است، منطقه آسیا اقیانوسیه بیش ازهر جای دیگری مورد هدف مجرمین سایبری قرار میگیرد. (1.6 تا 1.7 برابر بیشتر از سایر نقاط جهان) و با استناد به این موضوع که هیچ نهادی بهتنهایی نمیتواند با جرائم سایبری مقابله کند، اقدام به راهاندازی اولین شورای اجرایی امنیت سایبری در بخشهای دولتی و خصوصی در منطقه آسیا اقیانوسیه کرده است.
طبق ادعاهای این شرکت:
این شورا قرار است برای حفظ تبادل مستمر اطلاعات در مورد تهدیدات سایبری و راهحلهای امنیت سایبری، تقریباً هر سه ماه یکبار تشکیل جلسه دهد و اعضای این شورا، تجربیات و دانش مرتبط خود با تهدیدات سایبری را به اشتراک خواهند گذاشت. این موضوع میتواند همکاری کشورهای مختلف آسیا اقیانوسیه را تقویت کند.
چان هی یون ChangHee Yun محقق اصلی مرکز استراتژی هوش مصنوعی و آینده، آژانس ملی اطلاعات جامعه کره گفت:
با چشماندازهای مشابه در زمینه تهدیدات، این مشارکت تضمین خواهد کرد که ما چندین گام از عوامل نفوذ جلوتر هستیم و همچنین برای اکوسیستم امنیت سایبری استانداردهای بالاتری را ایجاد خواهد کرد.
این غول فناوری در انتها خاطرنشان کرد:
هدف این همایش به اشتراک گذاشتن بهترین روشها، یادگیری از آموزشهای امنیتی مایکروسافت، کارگاههای اختصاصی و جلسات عملی آزمایشگاهی با هدف ارتقا مهارتهای دیجیتالی نیروی کار برای کاهش شکاف استعداد در حوزه امنیت سایبری در کشورهای شرکتکننده است.
نکته مهم و قابلتأمل این است که آیا آمریکا با ایجاد ائتلافهای اینچنینی در پی حاکمیت در دنیای سایبری و اشراف اطلاعاتی نسبت به سایر کشورها است یا هدف دیگری را دنبال میکند؟