about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

دولت ماهاراشترا در هند قصد دارد مقابله با جرایم سایبری را با ایجاد یک برنامه تشدید کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ برای تقویت مقابله با جرایم سایبری، دولت ماهاراشترا (Maharashtra) در هند یک پروژه امنیت سایبری به ارزش 838 میلیون روپیه را تصویب کرده که به افرادی که در حوزه دیجیتالی مجرمان را دریافت می‌کنند کمک می‌کند تا شکایات خود را ثبت کنند و از طریق یک مرکز تماس شبانه‌روزی، برنامه تلفن همراه و پورتال، به دنبال رسیدگی به این موضوع باشند. 

موضوع مقابله با جرایم سایبری، به عنوان تهدیدی که به سرعت در سطوح فرادولتی و حتی فرامرزی در حال گسترش است، در جلسه کابینه ایالتی هند به ریاست اکنات شینده (Eknath Shinde)، در 6 سپتامبر سال جاری مطرح شد. در این جلسه درمورد ایجاد سیستمی قوی برای طرح شکایات جرایم سایبری و همچنین ایجاد زیرساختی بحث شد که شامل بررسی‌های سریع از طریق تجهیزات پیشرفته و ابزارهای تحقیقاتی و نیروی انسانی آموزش دیده می‌شود. یک مرکز فرماندهی و کنترل نیز شکایات را بررسی و حل خواهد کرد.

کارشناسان معتقدند که تمرکز روی تحقیقات به کمک فناوری خواهد بود. مهم‌تر از آن، یک تیم مرکز عملیات‌های امنیتی پروژه را زیر نظر خواهد داشت و از واکنش سریع در هنگام حملات سایبری اطمینان حاصل می‌کند. یک تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای در ماهاراشترا (CERT-MH) ممیزی امنیت سایبری و همچنین اقدامات واکنش اضطراری و بازیابی را در هنگام حوادث نامطلوب مانند هک و فیشینگ انجام می‌دهد. داده‌های تولید شده در این پروژه در یک مرکز دولتی یا مرکز داده مبتنی بر ابر ذخیره می‌شود. افسران و کارکنان پلیس هند نیز در مورد بهترین شیوه‌های بین‌المللی آموزش خواهند دید.

تمامی کمیسیونرهای پلیس و ناظر بخش‌های یگان‌های پلیس هند تحت پوشش این طرح قرار خواهند گرفت که از طریق بازرس ویژه پلیس سایبری اجرا خواهد شد. این پروژه تا سال 2029 تکمیل خواهد شد و تحت نظر کمیته‌ای قدرتمند از وزارت کشور ایالتی خواهد بود. 

ماهاراشترا در مجموع دارای 48 ایستگاه پلیس سایبری مجهز به ماشین‌آلات مدرن و 16 نوع ابزار تحقیق و 3253 افسر پلیس و کارمند آموزش دیده برای تحقیق و کشف این گونه جرایم است.

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

تمرکز
1403/12/07 - 08:14- اقیانوسیه

تمرکز سازمان بنادر استرالیا بر مقابله با تهدیدات سایبری

سازمان بنادر استرالیا خواستار اقدام جدی برای مقابله با تهدیدات سایبری و حفاظت از زنجیره تأمین استرالیا شد.