about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

تست های امنیتی روی سامانه های جی پی اس

تست نفوذ و امنیت سایبری روی سامانه های جی پی اس متعلق به شرکت ریتیون (Raytheon) با موفقیت انجام گرفته است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ سامانه های جی پی اس متعلق به شرکت ریتیون (Raytheon) به نام «GPS OCX»، با موفقیت طراحی و تست شد. این سامانه نوین توسط پایگاه نیروی هوایی (SCHRIEVER) و شرکت ریتیون (Raytheon) طراحی شده است.

سیستم مذکور پس از تکمیل توسط کارشناسان مربوط مورد تست و آزمایش قرار گرفت و تمامی تست های نفوذ را با موفقیت پشت سر گذاشت.

پیش بینی شده است این سرویس جدید تا ماه آینده به صورت عملیاتی مورد استفاده قرار گیرد.

چندی پیش شاهد این موضوع بودیم که سیگنال های ارتباطی (GPS) در کشور با اختلال روبه رو شده اند. 

در این باره محمدجواد آذری جهرمی اختلال سیستم (GPS) را تایید کرده و درباره آن گفته است:

 شاهد اختلال (GPS) هستیم که متوجه شدیم، اختلالی در حال اعمال روی شبکه است که این سینگال مختل کننده در داخل تهران فعال بود. بر اساس گزارش‌های دریافتی از سیستم های نظارتی رگولاتوری، سیگنال مزاحمی در یک منطقه از تهران شناسایی شد که این سیگنال باعث اختلال در سامانه (GPS) شده بود.

لذا این واقعیت انکار ناپذیر را باید پذیرفت که تست نفوذ و بررسی آسیب پذیری باید روی این سامانه ها در کشور مان نیز صورت گیرد تا از اختلالات مشابه جلوگیری شود.

یکی از مهمترین کاربرد های سامانه (GPS) در صنعت هوانوردی است که باید این موضوع مدنظر قرار گیرد. زیرا اختلال در این سامانه ها ممکن است مشکلات جبران ناپذیری به همراه داشته باشد.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.