ترس مدیران استرالیایی از خطرات سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبریان؛ براساس گزارش سالانه خطرات جهانی مجمع جهانی اقتصاد (WEF)، شکست اقدامات امنیت سایبری و رویدادهای شدید آب و هوایی اولین و دومین نگرانی بزرگ مدیران استرالیایی است.
شکست اقدامات اقلیمی در رتبه سوم در لیست پنج خطر برتر قرار گرفت و پس از آن بیماری های عفونی و بحران بدهی در اقتصادهای بزرگ قرار گرفت.
در سطح جهانی خطرات اصلی بحران آب و هوا، شکافهای اجتماعی رو به رشد، افزایش خطرات سایبری و بازیابی نابرابر جهانی است، زیرا همهگیری کووید همچنان ادامه دارد.
این گزارش با مشارکت مارش مکلنان (Marsh McLennan)، گروه بیمه زوریخ (Zurich Insurance) و گروه «SK» کره جنوبی تهیه شده و شامل یک نظرسنجی از مدیران اجرایی است که در آن از پاسخ دهندگان خواسته شده 5 پنج خطری را که طی 2 سال آینده تهدیدی مهم به شمار میروند، شناسایی کنند.
مدیران اجرایی در بریتانیا، ایرلند و نیوزلند نیز نقضهای امنیت سایبری را به عنوان بزرگترین خطر ذکر کردند.
اسکات لنی (Scott Leney)، رئیس مدیریت ریسک مارش در آسیا و اقیانوسیه، گفت :
«افزایش وابستگی دیجیتال در 20 سال گذشته به شدت نحوه عملکرد کسبوکارها را تغییر داده و کووید به راهبردهای تحول دیجیتال بسیاری از سازمانها سرعت میبخشد. تهدیدات سایبری همچنان در حال رشد هستند و حملات باجافزاری بهویژه در فرکانس، شدت و پیچیدگی سازمانها را در هر اندازه و صنعتی تحت تأثیر قرار میدهند و از توانایی ما برای جلوگیری یا پاسخ مؤثر به آنها پیشی میگیرند.»
لنی در مورد خطرات شدید آب و هوایی اظهار داشت که افزایش فجایع طبیعی، تأثیر بر منابع غذایی و آب و قوانین زیستمحیطی بر کسبوکارها، بهویژه در مناطق روستایی که در آن شرکتهای زراعی بهشدت از حوادث سیلهای ناشی از لانینا (Nina) آسیب دیدهاند، تأثیر میگذارد.
وی خاطرنشان کرد که توانایی پیشبینی، اندازهگیری و مدیریت خطرات اقلیمی، با آشکار شدن انتقال کمکربن و سرعت گرفتن تغییرات آب و هوایی، یک مزیت حیاتی خواهد بود.