تربیت نیروهای سایبری بومی در آمریکا
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ وزارت کار ﺁمریکا بهتازگی اعلام کرد 150 میلیون دلار برای ﺁموزش نیروی کار و دانشجویان داخلی دریافت کرده تا آنها را برای مشاغل سطح متوسط و پیشرفته ﺁماده کند. مشاغلی که پیشتر نیروهای خارجی با ویزای H-1B در آنها مشغول به کار بودند. هدف از این برنامه تقویت نیروی کار داخلی و تربیت نسل جدیدی از کارکنان در بخشهای مهم مانند فنآوری اطلاعات، امنیت سایبری، تولید و حملونقل است.
در بیانیه اخیر وزارت کار آمریکا آمده:
بیماری همهگیر کرونا نهتنها موجب اختلال در بازار کار شده بلکه بسیاری از کارفرمایان و ارائهدهندگان آموزش را وادار کرده در مورد نحوه ارائه آموزش تجدیدنظر کنند. بخش آموزش و اشتغال این وزارتخانه قصد دارد با اختصاص بودجه و منابع مناسب یک سامانه یکپارچه نیروی کار راهاندازی کند که در آن از راهبردهای آموزشی نوین مانند آموزشهای آنلاین و از راه دور استفاده میشود.
در ادامه این بیانیه ذکرشده:
گیرندگان این کمکهای مالی مهارتهایی را به افراد میآموزند که برای مشاغل سطح متوسط و پیشرفته در بخشهای اصلی صنعت ضروری است و مدلهای آموزشی شامل طیف گستردهای از آموزشها میشود که ازجمله آنها میتوان به آموزشهای مختص کلاس درس و محل کار، آموزشهای ویژه، آموزشهای ضروری کارکنان و برنامههای کارآموزی اشاره کرد.
جان پالاش (John Pallasch) دستیار وزیر کار آمریکا در زمینه اشتغال و آموزش اظهار داشت:
وزارت کار آمریکا جوامع کاری را به چالش میکشد تا به یک نیروی کار واحد فکر کنند. این مسئله بسیار مهم است که در شرایط شغلی فعلی، سازمانهای داخلی بهجای اینکه مستقل کار کنند همه بهعنوان یک سازمان واحد کار کنند. هدف ما ایجاد مشارکتهای یکپارچه در جوامع کاری است تا برای افراد داخلی که جویای کار با مهارتهای سطح متوسط و پیشرفته در بخش امنیت سایبری، تولید پیشرفته و حملونقل هستند، مسیرهای شغلی ایجاد کنیم.
وزارت کار آمریکا در ادامه گفت، بخشهای دولتی و خصوصی با مشارکت یکدیگر و با بهرهگیری از منابع دولتی و داخلی و همچنین حمایتهای آموزشی و استخدامی بخشهای خصوصی سعی میکنند دسترسی به فرصتهای شغلی را به حداکثر برسانند. این بخشها با مشارکت هم به سمت یک رویکرد هماهنگ برای آمادهسازی نیروی کار ماهر در یک منطقه اقتصادی پیش خواهند رفت.
مقامات آمریکایی در انتها خاطرنشان کردند، شهروندان هندی و چینی بیشترین افرادی بودند که از ویزای H-1B استفاده میکردند. دونالد ترامپ در 22 ژوئن ابلاغیهای را امضا کرد که ورود غیر مهاجران مانند افرادی که از طریق ویزای H-1B وارد آمریکا میشدند را تا آخر سال معلق کرد. 70 درصد افرادی که از طریق ویزای H-1B وارد آمریکا میشوند اهل کشور هند هستند و گیرندگان ویزای یادشده عمدتاً در شرکتهای گوگل، فیسبوک، آمازون و مایکروسافت مشغول به کار میشوند.