about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

با صدور دستور ترامپ، تنها یک گام دیگر تا جداسازی نهایی باقی می‌ماند و آن تائید سنای آمریکا است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، با صدور پیامی، رسماً ارتقاء فرماندهی سایبری آمریکا به یک فرماندهی واحد مبارزاتی و عملیاتی را اعلام کرد. ترامپ، مدعی شد که این کار را در پاسخ به رشد تهدیدات سایبری انجام داده است. بر این اساس، فرماندهی سایبری آمریکا ازاین‌پس یک نهاد با اختیارات عملیاتی هم‌تراز سایر نهادهای نظامی نظیر نیروی دریایی خواهد بود.

این دستور، در نهایت به تمام حرف‌وحدیث‌ها در مورد زمان این جابه‌جایی پایان داد و از واحد جنگ سایبری وزارت دفاع ایالات‌متحده پرده برداشت. فرماندهی سایبری آمریکا، در سال 2009 ایجاد شد و از آن زمان تاکنون، به‌صورت هم‌زمان با آژانس امنیت ملی، توسط مایکل راجرز، اداره می‌شود. ازاین‌پس این فرماندهی سایبری، اجازه خواهد داشت تا عملیات‌های خود را به‌صورت مستقل انجام دهد و به اعتقاد برخی از کارشناسان امنیتی، این اقدام به معنای تهاجمی‌تر شدن رفتار آمریکا در فضای سایبری است.

دولت باراک اوباما، تلاش بسیاری را به کار بست تا این اقدام را در روزهای نهایی دوران مسئولیتش به انجام برساند که بنا به دلایلی، موفق به انجام این کار نشد؛ اما دولت دونالد ترامپ، در سال اول فعالیت خود، این مسئولیت نیمه‌تمام اوباما را انجام داد.
در پیامی که رئیس‌جمهور آمریکا برای این موضوع صادر کرده آمده است: «این اقدام، سبب خواهد شد تا عملیات‌های سایبری ما تقویت شود و فرصت‌های بیشتری ایجاد خواهد شد تا ما از طریق آن‌ها، دفاع ملی خود را مستحکم‌تر از گذشته کنیم. این اقدام، سبب خواهد شد تا توان پاسخگویی ما علیه حملات و تهدیدات سایبری تقویت شود و دوستان و متحدان ما، بتوانند در برابر دشمنان، بازدارندگی داشته باشند.»

 ترامپ، پیش‌ازاین نیز وعده داده بود تا فرماندهی سایبری را تقویت کرده و تسلیحات سایبری بیشتری را در اختیار این فرماندهی قرار دهد. رئیس‌جمهور آمریکا، بازدارندگی سایبری در برابر دشمنان آمریکا را، یکی از دلایل این اقدام قلمداد کرد. رئیس‌جمهور آمریکا، این اطمینان را داده است که عملیات‌های مهم و حیاتی آمریکا در فضای سایبری، تأمین بودجه خواهد شد و نگرانی از این بابت وجود ندارد. در جدیدترین بودجه ارسالی برای سال مالی 2018، ترامپ برای فرماندهی سایبری، بودجه‌ای بالغ بر 647 میلیون دلار تقاضا کرده است که رشدی 16 درصدی نسبت به سال گذشته را نشان می‌دهد.

بااین‌حال، این اقدام ترامپ، زمانی شکل رسمی پیدا خواهد کرد که مجلس سنا، فرد جدیدی را برای مدیریت این بخش، در نظر بگیرد و فرماندهی را به او تحویل دهد. در این صورت، جیمز متیس، وزیر دفاع آمریکا، باید فرد جدیدی را برای فرماندهی سایبری آمریکا، به مجلس سنا معرفی کند که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان، مایکل راجرز، به‌عنوان فرمانده آینده سایبری آمریکا، معرفی خواهد شد. البته کنس راپوآنو (Kenneth Rapuano)، دستیار وزیر دفاع در زمینه امور دفاعی داخلی و بین‌المللی آمریکا، در مورد معرفی فردی به‌عنوان فرمانده جدید سایبری آمریکا، عنوان کرد که هیچ ضرب الاجل و زمان مشخصی برای معرفی این فرد وجود ندارد. همچنین وی تأکید کرد، مایکل راجرز، از اعتماد همه‌جانبه وزیر برخوردار است و احتمال معرفی شدن او به‌عنوان فرمانده سایبری آمریکا وجود دارد.

بسیاری از متخصصان امنیت سایبری، حتی آن‌هایی که موافق جداسازی دو نهاد از یکدیگر هستند هم بر این موضوع تأکید دارند که این جداسازی، بسیار طولانی و زمان‌بر خواهد بود و این احتمال وجود دارد که هر دوی آن‌ها، با خطر از دست دادن بسیاری از منابع باارزش خود روبرو شوند. سناتور جان مک‌کین هم که یکی از منتقدان اصلی سیاست‌های ترامپ است، از سیاست‌های محتاطانه ترامپ در زمینه جداسازی آژانس امنیت ملی از فرماندهی سایبری آمریکا تشکر کرد.
 

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.